In welke Islam geloof je?

Hallo hyperpartisane lezers van Ikwasinharen. Dankzij onze tomeloze inzet staan we in lijstjes van de overheid waar onze vrinden van Batawatus in de verste verte niet zijn te bekennen en terecht want onbetekenend. Met je tweep van het jaar figuren, bah. Het origineel wint het gewoon altijd van een goedkope kopie. Maar even serieus nu. Een simpele vraag waarmee we verder kunnen. In welke Islam geloof je? En nu niet gaan roeptoeteren dat er maar één is en dat het eigenlijk geen geloof is.

Je hebt de Islam van Aboutaleb, Marcouch en alle andere redelijke mensen. Die vinden dat de Islam niet staat voor aanslagen en geweld maar voor vrede en dat je niet mag moorden en die buuf niet mag begeren.

Of ben je voor de Islam die eigenlijk uitsluitend bestaat in de zieke hoofden van PVV-ers en FVD-ers zoals feldwebel Marjolein Faber? Die geloven dat ze ons allemaal willen kelen alleen omdat we er zijn en hier de macht over willen nemen? Die hier een islamitische staat willen en ons onderdrukken gewoon omdat het kan? En massaal filmpjes posten op internet om aan te tonen hoe slecht Moslims, zwarten en eigenlijk gewoon alle buitenlanders zijn? En je vrouw een beurt geven als ze de kans krijgen.

Je moet kiezen nu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s