Top 6 allerobjectiefste Amerikadeskundigen van Nederland

american-flag-795303_1280Objectieve journalistiek, daar hebben we in Nederland een overschot aan. Gelukkig maar, want het maakt het werk van Arnold Karskens overbodig. Die loopt alleen maar de NOS aan te klagen en zo, arme eenzame ridder tegen de windmolens. Vreemde eend in de bijt. En als je dan op Google zoekt ‘Arnold Karskens klaagt NOS aan’ dan krijg je alleen artikelen van ultraextreemrechtste nazisites als Geenstijl en DDS en een filmpje van Jensen. En we hebben nu net geleerd van Ollongren dat die sites allemaal nepnieuws zijn dus eigenlijk heeft Arnold Karskens helemaal geen aangifte gedaan. Is een sprookje. Tevens weten wij heus wel dat Willem Post de beste is, maar het gaat in dit artikel nu eenmaal om de objectiefste. Die Willem mag zelden zijn verhaal doen op de NPO, waarschijnlijk omdat hij een agenda heeft of zo. Als hij draait, mag hij wat vaker zijn zegje doen. Laten we het hopen voor hem. Weten wij verder veel, maar wij weten wel dat de journalisten die nu heel vaak en altijd objectief alles over Amerika morgen orakelen op de tv-buis de enige echte objectieve journalisten van Nederland zijn. Het neusje van de zalm. Wij hebben een Top 6 gemaakt van de allerobjectiefste Amerikadeskundigen van Nederland.

6. Arjen van der Horst

Wij hadden tot een paar dagen geleden nog nooit van Arjen gehoord. Blijkbaar werkt hij bij Nieuwsuur. Maar ineens was hij daar. Arjen had op internet gelezen dat Trump geld vraagt voor de koffie die op zijn resort verkocht wordt EN DAN  BEN JE DUS EEN VUILE ZELFVERRIJKER!! Tevens heeft Arjen van der Nogiets zichzelf ooit nat laten regenen in de regen. En dat was gelijk het hoogtepunt van heel zijn loopbaan.

5. Charles Groenhuijsen

Charles schrijft boeken. Koop ze allemaal. Hij schrijft over de opkomst van Hillary Clinton. Hij schrijft een boek over de afgang van Hillary Clinton. Hij schrijft een boek over Trump en dan nog een boek over de opkomst van Trump en alvast een boek over de periode na Trump. Koop zijn boek. En over de tweede opkomst van Hillary en over de tweede afgang van Hillary. En dan straks een boek over het verval van de Democraten en dan ooit een boek over de opkomst van de Democraten. Het land van Obama. Herschreven naar het land van Obama en Trump. Koop zijn boeken, Charles weet alles. Koop zijn boek.

4. Twan Huijs

Zijn carrière is een beetje in het slop geraakt, maar Twan is wel een echte Amerika-deskundige. Als het woord impeachment valt aan de tafel van DWDD zit Twan erbij. Dan zegt Twan dingen als ‘zwaar weer, net sluit zich, het gaat stormen en er komen interessante tijden aan’ en dan klapt het publiek. Het enige wat in zwaar weer zit is zijn carrière bij RTL. Het enige dat sloot was zijn programma op RTL 4.

3. Eelco Bosch van Rosenthal

Geen idee of Eelco homo is, maar hij gedraagt zich als een valse nicht in een darkroom. Deze man is zo scherp in zijn analyses, dat er welhaast een interne woedeorkaan in Eelco moet stormen. De kwestie Trump vreet aan Eelco en hij gaat er bijna aan onderdoor. Eelco heeft al zijn Tweets over Obama en over wie er allemaal president zouden worden gewist. We raden Eelco aan niet mee te doen aan de TOTO, hij heeft het namelijk nooit goed, maar hij is wel objectief. Dat siert hem.

2. Michel Vos

Geen idee of Michel homo is, maar hij gedraagt zich als een valse nicht in een darkroom. Michel Vos zegt op Radio 2 heel lollig tussen neus en lippen door dat Erdogan Trump gebeld heeft met het verzoek om de Koerden te bombarderen en dat Trump toen ja zei en toen ging Ruud de Wild heel hard huilen en net doen alsof hij op de verkeerde knop drukte en toen ging iedereen lachen om de jingle. HAHA WAT IS TRUMP EEN DEBIEL HAAHAHA. Vos is objectief want hij is getrouwd met de dochter van Nancy Pelosi.

1. Erik Mouthaan

Geen idee of Erik Mouthaan homo is, maar hij gedraagt zich als een valse nicht in een darkroom. Erik leest de regionale krant uit New York en kijkt een uurtje naar CNN en dat verkondigt hij dan op RTL4. Erik Twittert heel objectief en hij is het vriendje van Rutte, maar dat is een complot en gerucht. Dus voor de rest is Erik heel objectief. Erik trok zich af op wonderboy Beto O’Nogiets, maar helaas heeft Beto zich onlangs teruggetrokken en nu heeft Erik een kuttijd. Geef hem de tijd en de ruimte om dit nieuws te verwerken. Wij raden iedereen aan hem niet meer te plagen op Twitter. Dat grapje met die hond is nu wel voorbij.

Advertentie

3 reacties

  1. […] de Kritische Doorvraagman heeft er echt kijk op. Hij hoort bij de objectiefste Amerikadeskundigen van het land.  En daarom mag hij heel vaak bij DWDD aan tafel zitten. Gewoon, omdat hij er echt […]

  2. […] met dat geld is hij nog te beroerd om zijn eigen koffie te betalen in zijn Trump Hotel. Daar kwam Arjen van der Horst achter en nu heeft Arjen de beste NOS-medewerker van de maand-bokaal gewonnen) aan iedereen in de […]

  3. […] 4 jaar Trump’ en daarna schrijft hij deel 2 ‘Er was bewijs maar ook niet.’ Erik Mouthaan zit in de sauna met ronde gaten in de muur en heeft verder geen idee en Eva Jinek TWAMPT haar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s