BREKEND – VVD op 76 zetels in de peilingen!!

analytics-3268935_1280Mark Rutte heeft een absolute meerderheid in de peilingen!! Maar liefst 76 zetels voor de VVD. Dat concludeert het onderzoeksbureau WCWDHW (Wij Concluderen Wat Den Haag Wil) uit Den Haag. Ongekend. Bij de VVD zijn ze euforisch. Bij elk bedrijfsfeestje komt Claudia de Breij zingen en plopt de alcoholvrije champagne. Sinds ze hun stokpaardje ‘maximumsnelheid op de snelweg’ hebben verkwanseld, is de partij ongekend populair. De quinoazaadtaarten zijn niet aan te slepen op het partijbureau. Veganisten en bakfietsmoeders stemmen sinds kort massaal op de VVD. Mannen met knotjes die 0,0-bier nippen voelen zich wel thuis bij de VVD. Op het torentje liggen zonnepanelen en er komt alleen maar groene stroom uit het stopcontact. De Veganistische Vroemvroeminjebroekje & Druivensappartij heerst na de volgende verkiezingen helemaal alleen in het ganse land EN. WAT. EEN. ZEGEN. De Volkorenspeltbrood Vintagekleding & Duurzaamheidspartij snoept alle kiezers weg van D66, PvdD en GroenLinks. De nieuwe koers onder Rutte is supersuccesvol gebleken. Reactie van Mark Rutte: ‘hahaha’. Zo kennen we Mark. Altijd lachen. Hahaha. Hey Mark. Ja. We hebben per ongeluk 70 burgers gebombardeerd. O, nou ja. Dat ben ik over een paar jaar toch vergeten. Hahaha. Ik heb daar geen herinnering aan. Hahaha. Bonnetjes. Hahaha. Iedereen 1000 euro. Hahaha. Geen geld meer naar Griekenland. Hahaha. Geen geld meer naar de EU. Haahahah. De onderste steen komt boven. Hahaha. De belastingen gaan omlaag. Hahahah. Tyft gewoon op Mark. Nu. Niet morgen, niet overmorgen. Nu.

 

 

een reactie

  1. […] 4. Brekend – VVD op 76 zetels in de peilingen!! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s