Donald Trump wordt afgezet en opgesloten en nog een keer afgezet en opgesloten

trump-2704264_1280Omdat wij door de overheid in de gaten worden gehouden of wij extreemrechts zijn, willen wij graag het tegendeel bewijzen. Wij weten ook wel dat Karin Ollongren (Beterschap nog en hopelijk bent u snel weer de oude!) ziek thuis zit en elke minuut op F5 drukt om te controleren wat voor artikelen wij online zetten. Nou vandaag kan ze juichend door de kamer rennen, want wij gaan een artikeltje schrijven over de impeachmentprocedure die Donald Trump doet wankelen. Enorm doet wankelen. Het net sluit zich. Het begin van het einde is gekomen. Het gaat hard nu. Hij zit morgen achter tralies.

Volgende week wordt er een rapport openbaar gemaakt en dan hangt Trump. En er is een bron en die zegt dat Trump onbekwaam is. En die bron is betrouwbaar volgens een andere bron. En iemand heeft ooit 1 week in het Witte Huis als koffiejuffrouw gewerkt en die vindt ook dat Trump onbekwaam is en nu sluit het net zich. Voor Kerst is het net gesloten. En dan wordt Pence ook afgezet en dan is Pelosi president van Amerika en is iedereen eindelijk blij. Trump heeft trouwens de belasting opgelicht en nu hangt hij. Het begin van het einde is gekomen. Die Warren staat trouwens 80 procent voor in de peilingen. En Biden staat 99 procent voor in de peilingen. En Beto O’Rourke (Robert Francis) mag dan wel uit de race teruggetrokken zijn, hij stond volgens Erik Mouthaan 193 procent voor in de peilingen. En morgen gaat Eppie Nitwit getuigen en dan hangt Trump. En Charles Groendingens Twittert ook al dat Trump hangt. En dan gaat Charles een boek schrijven ‘Trump Hangt’ en dan koopt niemand dat boek en dan schrijft Charles nog een boek en dat boek koopt dan ook niemand.

En morgen komt er weer een klokkenluider, nou dan hangt Trump dus echt. En anders overmorgen want dan komt er nog een klokkenluider. Pjotr Impeachovisch uit Oekraïne, superspannend allemaal. De Wereld Draait Door heeft een avondvullend programma. ‘HET NET IS GESLOTEN’ juicht Matthijs terwijl zijn lul in de mond van Eelco Bonke Bonke van Hatseflats zit. En dan is er ineens een Drag Queen (?) en nu hangt Trump. Echt bizar. Een Drag Queen. Een President van Amerika die hangt door een Drag Queen. ONGELOOFLIJK. Kijk, toen wij een paar maanden schreven dat de Democraten compleet van het padje waren, werden we een beetje uitgelachen. Zo van hahaha. Maar goed. De Democraten zijn dus compleet van het padje. We dwalen af want we moeten Karin Ollongren tevreden houden dus hier komt het: HET NET SLUIT ZICH EN TRUMP HANGT EN GAAT KAPOT JOEPPIEEE!!! ZEIDEN WE TOCH. AL BIJNA 4 JAAR LANG. ZIE JE NOU WEL HET NET SLUIT ZICH.

 

 

 

 

een reactie

  1. […] later een toespraak houdt met verre van vage termen maar gewoon concreet zegt wat hij gaat doen, kapot wordt gemaakt in de media. Laat dat nou eens bezinken, met een kopje […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s