JAAROVERZICHT NUTTIGSTE BN’ERS VAN 2019

top-95717__480Wij houden van tradities, kijk maar; 2016, 2017 en 2018. In het jaar dat de overheid ons als een extreemnationalistische weblog bestempelde, gaan wij vanaf nu helemaal op de hyperpartisaanse toer. Ook in deze Top 10 van Nuttigste BN’ers van 2019 gaan we alleen maar ultrawitte extreemnederlandse BBN’ers (Blanke Bekende Nederlanders)  benoemen. Want zo zijn wij. Dus helaas Sifan Hassan, jij stond eigenlijk in de Top 10, maar wij hebben Hassan moeten schrappen. Anders klopt het rapport van Karin Ollongren (beterschap Karin, hopelijk bent u snel weer aan het werk) niet meer en dat moeten we niet willen met zijn allen. Ollongren heeft zo veel werk aan haar rapportje gehad, zou zonde zijn als dat rapportje niet zou kloppen. Karin stond trouwens bijna in de Top 10, maar zij heeft het net niet gehaald (plaats 358). Volgend jaar beter.

10. Frans Timmermans

Superwitte oude man. En wij zijn dan wel extreemhyperpartisan, maar om Frans kunnen wij niet heen. Niemand kan eigenlijk om Frans heen want hij vreet heel Brussel failliet. Frans is echt een slimme man. Eerst iedereen in de achterkamertjes van Europa pijpen omdat hij de hoogste baas wil worden en zodra hij merkte dat hij niet goed kon zuigen, ging hij zwaaien naar het plebs op elk Bevrijdingsfestival en toen won hij ineens en nu mag hij miljarden uitgeven aan broodjes beenham en rode wijn het klimaat.

9. Duncan Laurence

Duncan de Moor. Niemand kent hem en daarom veranderde hij zijn naam naar Duncan Laurence en nu kent eigenlijk nog niemand hem. Maar hij heeft dus uit het niets het Gayfestival gewonnen door zwoel een piano te likken op een podium. Toen gingen heel veel homo’s met hun vlaggetje zwaaien en won Nederland voor het eerst sinds 1765 het Songfestival.

8. Tess Wester

Eigenlijk was heel deze Top 10 al klaar en toen won Tess Wester ineens in haar eentje handbalgoud. Want zo is het. Zonder Tess hadden die dames helemaal niks gewonnen. Tess stond in 2016 ook al in onze Top 10, maar daarna hebben wij geen seconde handbal meer gezien. Eigenlijk helemaal nooit meer, maar ineens kregen wij een pushbericht TESS WESTER WINT IN HAAR EENTJE GOUD. Vandaar dus, Tess Wester staat in onze Top 10.

7. Frenkie de Jong

Goede voetballer van Ajax. Goede voetballer van Oranje. Goede voetballer van Barcelona. Iedereen vindt Frenkie goed. Frenkie dit. Frenkie dat. Sla een Nederlandse krant open en het gaat over Frenkie. Frenkie, Frenkie, Frenkie. Nou, als iedereen met Frenkie wegloopt dan kunnen wij niet om Frenkie de Jong heen. Wij geven hem wel even een tip mee voor 2020; word Europees kampioen en we zetten hem tot en met 2033 op nummer 1 in onze Top 10!!

6. Eva Vlaardingerbroek

Dienstmaagd van radiaal rechts. Wat een fantastische geuzennaam. Eva is jong. Eva is blank. Eva is hyperpartisan. Eva is rechts. Eva is blond. Eva is vrouw. En dat kan een links persoon helemaal niet combineren in het brein. Een links mens raakt daar behoorlijk van in de war. Een links mens gaat dan reageren vanuit emotie en iemand die niet past in hun wereldbeeld gaan ze dan uitschelden voor nazi en dat soort bewoordingen. Nou, wij kunnen Eva wel plaatsen in ons brein en daarom staat ze op nummer 6 in onze Top 10.

5. Jules Deelder

Dood. Zelfs hij. De ziel is uit de stad. De nacht is klaar met dichten. De jazz is klaar met draaien. Soberheid gaf geen daalder om Deelder. Zelfs onder invloed in het graf. De dood krijgt een zware kluif, maar wat dood is moet dood blijven

4. Kiki Bertens

Kiki had in 2019 een goed jaar. Vorig jaar ook. En volgend jaar ook. Kiki is echt onze heldin. En we kunnen wel een heel verhaal houden, maar ooit staat zij op 1. In onze Top 10 dan, want nummer 1 van de wereld zal te hoog gegrepen zijn. Maar ze heeft in 2019 plek 4 bereikt op de wereldranglijst en dat is echt een prestatie van eeuwig applaus.

3. Arnold Karskens

Gaat gewoon een eigen Omroep starten. Wat een held. Heeft met gemak 50.000 leden geworven en nu gaat het werk pas beginnen. Wij kijken uit naar een rechtse omroep. Lingo met alleen witte ballen. Ik Vertrek naar Holland. Heel Holland Bakt Negerzoenen. Laat maar komen die omroep.

2. Martin Bosma

Geert Wilders wilde het eigenlijk nooit horen, maar zijn achterban smeekte om meerdere gezichten op het podium. Niet altijd alleen maar Geert, gewoon als partij laten zien dat je meerdere politieke talenten herbergt. Fleur Agema is een bazin, maar in 2019 was er maar één politicus die met iedereen de vloer aanveegde. Vooral met D66 en dan zit je bij ons altijd goed. Martin Bosma is een baas, kijk maar hier en hier. 

 1. Virgil van Dijk

Aanvoerder van Oranje. 85 miljoen schoon aan de haak en 85 miljoen te weinig. Winnaar van de Europa Cup 1 voor eindbazen. Toekomstig Europees Kampioen. Is niet te passeren. In Liverpool zingt elke jongen en volwassen man een liedje over Virgil van Dijk. Virgil in onze man in bange dagen. Virgil is een nummer 4, Virgil is onze nummer 1.

 

3 reacties

  1. […] En wat zijn er dit jaar veel BN’ers van hun sokkel getyft zeg. Virgil van Dijk (winnaar 2019) is geblesseerd en een spreekbuik voor BLM geworden, Johan Derksen (winnaar 2018) staat er dit jaar […]

  2. […] is dus: wie wint editie 2021 en volgt Halina Reijn 2016, Thierry Baudet 2017, Johan Derksen 2018, Virgil van Dijk 2019 en Fidan Ekiz 2020 op? Welke bekende Nederlanders waren dit jaar nog van enig […]

  3. […] BN’ers. Al deze BN’ers mochten al een keer met de eer strijken; 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s