Top 10 populairste columns van 2019

top-95717__480Zijn we weer, want wij houden van traditie. Kijk maar; 2016, 2017, 2018. Het was ons het jaartje wel. In het jaar dat de overheid ons hyperpartisan noemde in hun rapport van Karin Ollongren (beterschap Karin, wij hopen oprecht dat u snel weer de oude bent) hebben wij het toch voor elkaar gekregen om meer dan 10 columns te schrijven. Op het nippertje, want eigenlijk is er nog maar 1 schrijver over op de redactie en dat is Luiz du la Pelz. Luiz wordt namelijk betaald door Poetin en wil met zijn columns de Amerikaanse presidentsverkiezingen beïnvloeden. Want zoveel macht heeft Luiz du la Pelz namelijk. Dus hallo Amerikanen, stem Trump. Zo, nu we de plichtplegingen weer gedaan hebben, geven we nu het jaaroverzicht van de 10 populairste columns van 2019.

  1. Geert Wilders imponeert tijdens interview Jojanneke

Hallo lieve kijkertjes van EenVandaag met het Pino- en Ieniemieniepanel. Vandaag hebben we Wilders in de studio en laten we hem eens wat vragen stellen. GOD*** KUTLUL WILDERS BABY’S GAAN DOOD GOD*** MOORDENAAR HOMO VIND JE DAT NORMAAL VIND JE DAT NORMAAL DAN NAZI EIKEL. Tot zover lieve kijkertjes  EenVandaag met Jojannke van der Huppeldepup.

2. Uw spaargeld wordt misbruikt door de wereldwijde duurzaamheidsmaffia

U betaalt uw verzekering en hypotheek. En nog een verzekering. Een nog een verzekering. En u stort wat geld op uw bank. En u geeft nog wat geld aan een of andere verzekering die u heeft afgesloten. En al dat geld wordt in zakken gepompt van Frans Timmermans en van dat geld eet Frans dan een hamburger. Zo zit de vork in de steel. De SP had dus gewoon gelijk met hun filmpje dat Frans lekker eet op onze kosten. Zogenaamd duurzaam de wereld redden is eigenlijk hopen op een storm zodat Oxfam Novib geld kan gaan inzamelen om van dat geld te feesten en kleine kinderen te neuken in Haïti huizen te bouwen.

3. Een collusion wensdenken is activisme en geen journalistiek

Twan de Kritische Doorvraagman heeft er echt kijk op. Hij hoort bij de objectiefste Amerikadeskundigen van het land.  En daarom mag hij heel vaak bij DWDD aan tafel zitten. Gewoon, omdat hij er echt heel veel van weet. Hij weet er zoveel van dat hij een of andere hoer een podium heeft gegeven in zijn talkshow. En die vieze straathoer zei dat ze Trump zou kunnen laten impeachen, terwijl echt heel wereld (behalve Twan) allang wist dat die hoer en haar advocaat helemaal niks voorstelden. Maar Twan heeft er nou eenmaal veel kijk op en weet alles over de Amerikaanse politiek.

4. Brekend – VVD op 76 zetels in de peilingen!!

Net voordat de machthebbers hadden besloten VVD niet meer nodig te hebben en de peilingskantoren niet meer betalen om VVD op 1 te zetten, publiceerden wij dit artikeltje. Steeds meer mensen haalden hun hoofd uit hun reet en gingen nadenken: hoe kan het dat de VVD nog steeds de grootste partij is? En hoe meer mensen hun hoofd uit hun reet halen, hoe minder geloofwaardig het is om de VVD op 1 in de peilingen te zetten. Dat wordt nu dus PvdA, want dat is op dit moment veel logischer en dan kan iedereen weer met een gerust hart hun hoofd in de reet terugproppen.

5.. Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend in Nederland (deel II)

Wij hebben al heel veel verhalen over misdaad gepubliceerd. Geen enkele kon jullie boeien, maar gek genoeg deel II van het weekendoverzicht weer wel. Waarom? Geen idee. Maar de misdaadcijfers in Nederland dalen, want dat zegt het CBS. En het CBS is betrouwbaar. Dus als u weldra in elkaar gestoken en/of geschoten wordt, moet u maar zo denken: ‘gelukkig dalen de misdaadcijfers en ben ik nu slachtoffer van een incident.’

6.. Claudia de Breij stelt hevig teleur met walgelijke brexit-ballade

Een of andere VARA-programma had een VARA-cabaretier uitgenodigd en in een VARA-studio ging die VARA-cabaretier op een VARA-piano een liedje zingen over de Brexit. De volgende dag kwam er een lovend stukje in de VARA-krant dat die VARA-cabaretier onder toeziend oog van een VARA-presentator een fantastisch VARA-liedje had gezongen dat zeker kans zou maken op een of andere VARA-prijs. VARA-incest in het kwadraat en ondanks alles zaten ze er weer eens naast met hun voorspelende politieke gave.

7. Petje Make Holland Great Again imponeert

Behoorlijk nationalistisch stukje waar Ollongren (beterschap) heel boos om geworden is. Bij het lezen van dit hyperpartisan stukje smeet Ollongren haar laptop door de kamer en schreeuwde: ‘Altijd weer die populistische nazi’s!!! Wacht maar, als ik aan de macht kom dan censureer ik iedereen de moeder!!!” Nou Ollongren, weet je wat wij even te zeggen hebben; MAKE HOLLAND GREAT AGAIN!

8. Overzicht van een heel gelukkig misdaadweekend

Blijkbaar voelde u nattigheid dat u interesse had in nog een misdaadoverzicht, want de media kunnen wel roepen dat de misdaadcijfers dalen, maar als u uit uw raam kijkt vliegen u de steek- en schietpartijen u om de oren. En natuurlijk werd u n de jaren ’80 ook wel eens op uw muil geslagen door Linke Arie en Schele Bertus, maar dat was nog gewoon gezellig. Het is nu allang niet meer gezellig in dit land waar de straten vol liggen met kogels en bloedspetters. Nederland is naar de tyfus en zo is het.

9. Democratische presidenten onder de loep: deel 15 – Barack Obama

Maar liefst 15 presidenten werden in deze verhalencyclus uitgeplozen. De serie werd redelijk goed ontvangen, maar er viel maar aan een president de eer om echt goed gelezen te worden en dat is Barry Barack Obama. Wij weten ook wel dat alles wat over deze man beweerd wordt een complot is. Of verzonnen. Het is gewoon allemaal niet waar. Niks aan de hand. Deze man was echt de beste president ooit en absoluut zeer geliefd onder de zwarte bevolking van Amerika. Alles wat u de komende jaren te horen krijgt is fake news. Let maar op, de Democraten gaan de beroemde woorden van Trump de komende jaren veelvuldig in de mond nemen. En hopelijk zien ze hoe ironisch dat eigenlijk is.

10. Eva ‘Twamp’ Jinek

Natuurlijk weten wij dat de NPO objectief is. Altijd hoor en wederhoor en altijd politici als Wilders en Baudet laten uitpraten en zo. Genoeg voorbeelden van dat. Wat moeilijker te vinden is, zijn de voorbeelden van hoe ontzettend linksgeoriënteerd de publieke omroep eigenlijk is. We hebben met moeite één voorbeeld gevonden en dat is Jinek. Even een samenvatting van Jinek; Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Twamp, Einde.

 

 

 

3 reacties

  1. […] en zo. Maar goed, in 2020 vond u onze website massaal. Massaal. U houdt namelijk van traditie; in 2019, 2018, 2017 en 2016 was er ook al een Top 10 omdat jullie nu eenmaal van lijstjes […]

  2. […] artikelen? Blijkbaar. In 2016 hadden we ook al een Top 10, en ook in 2017, in 2018, in 2019 en in 2020. Traditie, en we houden nou eenmaal van tradities. In 2022 gaan we alles op alles zetten […]

  3. […] Wij houden van lijstjes want deze Top 10 doen we ook al sinds 2016. Met succes, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 zijn hier te lezen en u houdt nou eenmaal van tradities. Dus binnenkort starten we […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s