This is the shithole of Holland

The-Voice-of-Holland-2018-seizoen-9Soms lopen grappen totaal uit de hand. Je vraagt uit een gebbetje en verveling op Twitter iets in de trend van ‘Joh, is dat Tiel nog een beetje leuk wonen?’ en ineens zeggen 100 tweeps van nee, allemaal radicale Finnen in Tiel die de boel lopen te verzieken en dan een andere tweep die zegt ja maar Zwolle dan en Breda en Gouda dan. Overal radicale Finnen. En voor je het weet wordt er een Twitter-competitie gehouden met de naam This is the shithole of Holland! Een competitie op Champions League-niveau. In This is the shithole of Holland nemen pittoreske plaatsjes als Rozenburg en Bergen op Zoom het tegen elkaar op in een zinderende competitie. En hoe mooi en ironisch tegelijk is het om op de dag dat bekend is geworden (in de media dan) dat de misdaad in Nederland stijgt de competitie This is the shithole of Holland te introduceren. Via het account van rechtse filosoof Luiz du la Pelz (@PollyRotterdam) vinden dagelijks de onderlinge wedstrijden plaats. Het wordt episch. Het wordt huge. In de jury zitten zangexpert Lil Kleine, literair schrijver Frans Bauer, acteur Marco Borsato en minister-president Mark Rutte. Presentator is Frank Masmeijer.

Wij gaan diepgaander dan het CBS, want het CBS stuurt 2000 mensen een vragenlijst op aan mensen die vooraf aan CBS hebben doorgegeven dat ze dolgraag een CBS-vragenlijst van het CBS willen ontvangen. En dan vraag het CBS bijvoorbeeld: bent u blij in Nederland? en dan is optie 1 heel blij, 2 blij, 3 gematigd blij, 4 redelijk blij en 5 af en toe blij en dan kopt elke krant en tv-show na het CBS-onderzoek NEGENTIG PROCENT VAN CBS-NEDERLAND IS SUPERGELUKKIG!!! Zo doen wij het niet. Wij houden een open competitie en dat betekent dat iedereen mag reageren op de vraag wat is de grootste shithole of Holland.

De vier grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn automatisch geplaatst voor het toernooi. Alle andere van belanghebbende plaatsten in Nederland nemen het in 16 voorrondes (poules van 4) tegen elkaar op. De winnaar gaat sowieso door. Vier plaatsen krijgen een wild card (de vier hoogste noteringen van de plaatsen die het hoofdtoernooi niet hebben behaald). Dus wij zouden een zinderende halve finale Lelystad – Breda kunnen krijgen of wat te denken van Almere tegen Spijkenisse? Krijgen we gewoon de gedroomde finale Amsterdam tegen Rotterdam? Of wint de outsider Roosendaal? Amstelveen heeft goed getraind en maakt zeker kans om ver te komen, maar als Amstelveen de gigant Gouda loot, gaat Amstelveen een moeilijke wedstrijd krijgen. Het wordt een landelijke strijd, de winnaar krijgt een interview in de Volkskrant en een hand van Jinek. Eeuwige roem in de Hall of Shitholes.

Tot nu toe zijn geplaatst de radicale finnenparadijzen Gouda, Spijkenisse, Almere en Lelystad. De plaatsen Zoetermeer, Heerlen, Rijswijk en Ede maken zeker nog een kans op een wild card. Het wordt spannend en geweldig. Houd onze site in de gaten en volg komende maand live de spectaculaire Twitter-show This is the Shithole of Holland!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s