Wat is er aan de hand?

car-bomb-1241256_1280Wat is er aan de hand? Niks. Maar wij wilden gewoon even weten hoe het voelt om De Volkskrant te zijn. Als je al een paar jaar een activistische krant bent, dan kan het gebeuren dat je het echte nieuws mist. Zelfs als het hete nieuws je in de schoot geworpen wordt door een of andere oranje man aan de overkant van de oceaan. En wat die zegt, kan natuurlijk nooit waar zijn, dus allerlei media waren gelijk in paniek. Zweden is happy en fijn. Kijk maar, een zeemeermin. En kijk een eekhoorn. En iemand in de sneeuw. Ook de Volkskrant deed er lacherig over, hahaha oranje man. Die oranje hersencel kan toch nooit weten wat er in Zweden gebeurt. Maar een paar jaar later ontsnapte er per ongeluk een kip uit het hok en schreef de overloper in december 2019 in zijn bloedeigen Volkskrant dat Zweden zonder roze bril helemaal niet roze is. Het land is toch niet helemaal wat wij linkselitairen voor ogen hadden. Iedereen op de redactie boos natuurlijk, hoe kan je dat nou schrijven. Durf je wel, onze globalistische droom kapot maken? GA KIJKEN DAN!! (het was een heftige redactievergadering) OK OK! WIJ GAAN KIJKEN! En zo geschiedde.

En zo kan het dus gebeuren dat het clubblaadje van de elitaire grachtengordel schrijft WAT IS ER AAN DE HAND??? WAT IS ER AAN DE HAND!! HELP HELP ONS DAN! En dat is natuurlijk echt ongelooflijke karma. Wij hebben een tip voor de Volkskrant, mail de oranje man om te vragen wat er aan de hand is in Zweden. Dat kan hier. Succes de komende jaren, jullie zullen het nodig hebben. Zweden staat in brand en jullie kunnen het fikkie niet meer blussen.

 

EOWHJiOXUAAAMQ6

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s