De strafregel vandaag is: onderwijs is niet links

writes-on-the-board-4512703_1280Hallo nablijvers, de strafregel voor vandaag is onderwijs is niet links. 100 keer op het bord, om 17.00 uur af. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is niet links. Onderwijs is ……..VERRASSING TOCH WEL!

Wil jij een mbo-opleiding gaan volgen? (op mbostart.nl staat mbo-opleidingen zonder streepje, dus mbo opleidingen, maar voor de rest willen wij helemaal geen taalnazi zijn of zo, prima joh, mbo opleidingen zonder streepje) Wil jij dus een mbo opleiding gaan volgen? Kan niet. Trump verbiedt jou dat. Van Trump mag jij helemaal niet studeren. Wil jij in een winkel gaan werken? Kan niet. Door Trump. Voel jij je onzeker over jouw schoolkeuze? Komt door de Brexit. Brexit en Trump maken jouw schoolcarrière gewoon een hel. Je bril wordt kapot getrapt door 12 klasgenoten. Je krijgt klappen in het fietsenhok van 12 klasgenoten. Kapot ga je. Werkloos. Geen eten. Komt door Trump en Brexit.

Op de website van mbostart staat het volgende te lezen: Moet je nu juist gaan werken of één van de vele mbo opleidingen gaan volgen? Door het vertrek van de Britten uit de Europeese unie en met president Trump aan de macht in Amerika zitten wij in een onzekere periode in de wereld. Ook gaat het in sommige branches nog altijd niet …….. Wat de neuk. Wat is dit nu weer voor politiek statement. Wat opvalt is het woord Europeese, dat moet natuurlijk Europese zijn. En zoals eerder vermeld staat er mbo opleidingen zonder streepje. Zoals elke vmbo-leerling weet moet dat mbo-opleidingen zijn. Ons lijkt het dan ook hoogstwaarschijnlijk dat de tekstschrijvers van Mbostart niet zo goed opgelet hebben bij de les Nederlands. Wij willen geen aannames doen, maar de kans is groot dat de tekstschrijvers van Mbostart les gehad hebben in de tijd dat Obama president was van Amerika en dat Engeland nog bij de EU zat. Misschien een keer een goed idee om het te proberen zonder Obama en de EU. DUS GA GEWOON NAAR SCHOOL OF GA WERKEN EN HOUD JE VERWENDE MUIL EN TRUMP EN BREXIT HEBBEN HELEMAAL NIKS MET JOUW LUIHEID OF BEHEERSING VAN DE NEDERLANDSE TAAL TE MAKEN!

 

 

 

 

 

Advertentie

een reactie

  1. […] Nummer 10 – De strafregel vandaag is: onderwijs is niet links […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s