Update 1 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)Hallo stervende mensen opgestapeld op de ziekenhuisgang. Hai stervende opa’s achter glas die hun kleinkinderen niet meer kunnen knuffelen. Hallo dan al die kankerpatiënten die niet meer behandeld worden. Hallo allemaal, wat fijn dat jullie er zijn. Jullie zijn bij de Coronaliedzelfmoordenupdate. Deze cijfers zijn betrouwbaarder dan de stikstofcijfers van het RIVM en dan alle grafieken van Leo Lucassen tezamen. En of heel dat Chinese virus een hoax is of niet, de zelfmoorden n.a.v. het Coronanlied zijn dat zeker niet. Dat is echt. Echte doden. Echte BN’ers die de zwakke medemensen in onze samenleving de dood injagen. En als we het RIVM mogen geloven, hebben we die situatie allerminst onder controle. Vandaag 31 maart is er al 1 zelfmoord gemeld. Een 97-jarige man uit Tiel is van ellende uit het raam gesprongen. Hij wordt in besloten kring begraven. Geen koffie en cake, alleen augurken.

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied door BN’ers

31 maart – 1

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s