Update 2 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)We nemen nog een augurk, want dit loopt uit de hand. Gisteren was er 1 iemand die zelfmoord pleegde door het Coronalied van BN’ers, deze dag is dat 100 procent toegenomen! De teller staat nu op 2 mensen die zichzelf van ellende van het leven beroofd hebben. Gisteren was het een 97-jarige man uit Tiel. Vandaag een corpulente vrouw van 76 uit Dronten. Verdorie. Als deze verdubbeling doorzet, staan we in mei op 200.000 doden. De VVD stijgt naar 76 zetels dus daar kan de champagnefles open. Het RIVM is wel in paniek en dat zegt wel iets want het RIVM is normaal altijd rustig en heeft alles onder controle! Mensen, houd u veilig en zet een beer voor het raam!

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied van BN’ers

    • 31 ma  – 1
    • 1 april – 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s