Update 3 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)Hallo meisje aan het infuus. Blijf nog even liggen want de start van het begin is nog niet begonnen. Er is paniek! De VVD stijgt naar 88 zetels en Trump heeft alle zelfmoordpreventie-cd’s opgekocht en nu zijn er dus al 17 mensen die zelfmoord hebben gepleegd n.a.v. het Coronalied van 100 BN’ers waar eigenlijk 99 mensen geen BN’er zijn maar alleen Gorden een BN’er is. Desalniettemin 17 mensen die na het horen van het Coronalied zichzelf vol pompten met lood dan wel slaappillen of treincoupés. Vooral in Brabant is de stijging groot, van de 17 zelfmoorden zijn er 13 in Brabant gepleegd. Ongelooflijk wat een cijfers. Dit komt niet goed, mensen blijf binnen en luister a.u.b. niet naar het Coronalied!

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied van BN’ers

    • 31 ma  – 1
    • 1 april – 2
    • 2 april – 17
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s