Update 4 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)Wat zijn we laat. Normaal om 10.00 uur een update, maar nu dus 10.10. Ongekend, wat een chaos. Het is haast niet meer te tellen. De teller staat op 45. Het aantal zelfmoorden n.a.v. het Coronalied door 100 BN’ers die niemand kent behalve Gordon stijgt met de minuut. Als dit zo doorgaat dan halen we met gemak de 100. Er gaan al verhalen dat in Brabant de mensen om de 10 minuten gecremeerd worden. Je kan zelf groepskorting krijgen. Ongekend. Van de 45 doden komen er 23 uit Brabant, 12 uit Limburg, 4 uit Zeeland en 1 uit Friesland, 1 uit Drenthe, 1 uit Flevoland, 1 uit Groningen, 1 uit Gelderland en 1 uit Overijssel.

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied van BN’ers

    • 31 ma  – 1
    • 1 april – 2
    • 2 april – 17
    • 3 april – 45
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s