Update 5 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)Oei. Trump heeft nu alle ziekenhuizen in Nederland opgekocht. Wat een eikel. Tevens zijn alle grenzen in de wereld gesloten. Nu zitten we dus opgesloten in ons eigen huis terwijl we allemaal het Coronalied in ons hoofd hebben. Lekker dan. Neemt niet weg dat sinds 100 BN’ers (99 onbekend) een liedje zongen er 99 mensen zoiets hadden van weet je een trein tegen mijn broodmolen is nog altijd beter dan 100 zingende BN’ers waar ik er maar 1 van weet wie het is. Geef mij een kilo slaappillen. Het RIVM is in paniek. Het ziet er niet goed uit voor Nederland want het begin van het einde is nog niet gestart. Waar blijft dat ontwikkelingsgeld uit de EU? Toch niet overgemaakt naar Marokko he? JA 450 MILJOEN OVERGEMAAKT NAAR MAROKKO TERWIJL HIER MENSEN MASSAAL DOOD GAAN DOOR ZINGENDE BN’ERS!

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied van BN’ers

    • 31 ma  – 1
    • 1 april – 2
    • 2 april – 17
    • 3 april – 45
    • 4 april – 99
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s