Update 6 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)De afvlakking van de stijging is niet meer zo stijgend als toen hij dalend was en dat is best goed nieuws terwijl het slecht nieuws is. De cijfers stijgen, de daling stijgt, de afvlakking daalt, geheel overzichtelijk allemaal. 345 doden door het Coronalied. Dat is redelijk afgevlakt en we zijn dan ook positief voor de toekomst. Terwijl het voor die 345 mensen er niet zo goed uitziet, zien wij licht aan de horizon. In Brabant dalen de cijfers weer, gisteren +17 en vandaag +12. Dat is dus een stijging, euh daling. In Drenthe vlakt het af van +33 naar +44, of dat is een stijging? In ieder geval denken wij de piek bereikt te hebben en dat is goed nieuws. Gisteren zat er een expert bij het objectieve journalistieke programma Op1 en die was positief. Dus zijn wij het ook.

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied van BN’ers

  • 31 ma  – 1
  • 1 april – 2
  • 2 april – 17
  • 3 april – 45
  • 4 april – 99
  • 5 april – 345

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s