Update 7 Coronaliedzelfmoorden

unnamed (1)Gisteren zat er een expert bij het objectieve journalistieke programma Op1 en die was negatief en nu zijn wij dat ook ineens. Zo zijn we de ene keer positief en 24 uur later zien we het somber in. Dat komt omdat we onze mening laten afhangen van mensen die op tv iets zeggen aan een tafel of suffe columns schrijven in de krant. Zo van, ik heb geen idee maar Professor Hendrik Mosseldrek vindt dit dus dan vinden wij dit ook. Of columnist Jan-Kees Quatschklep schrijft in Trouw dit, nou dan vinden we dit ook. Hoef ik zelf niet na te denken, lekker makkelijk. Trump heeft trouwens alle begrafenisondernemers uitgekocht en nu kunnen we  onze doden niet meer begraven. Stond in Trouw dus is het waar. Wat een eikel. 767 doden. Dat is de update van vandaag. 767 zelfmoorden naar aanleiding van het Coronalied van 1 BN’er en 99 zzp-bn’ers. Daar moeten we het maar mee doen. Opvallend is vooral de toename in Amsterdam. (+124) Maar ja, die hipsters keken in maart nog massaal gezamenlijk naar de NPO. Verklaarbaar allemaal.

Zelfmoorden n.a.v. Coronalied van BN’ers

  • 31 ma  – 1
  • 1 april – 2
  • 2 april – 17
  • 3 april – 45
  • 4 april – 99
  • 5 april – 345
  • 6 april – 767
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s