Bezorgde burgers houden op 21 juni een manifestatie tegen de spoedwet

EaovSCeWsAAOkYNWat een tijden hé mensen. Sinds het verhaal Het Malieveld blijft leeg is het Malieveld helemaal niet meer zo leeg geweest. De titel mag dan achterhaald zijn, de kern van het verhaal staat nog stevig overeind. Nederlanders zijn laf en klikken voor een paar euro. Desalniettemin zie je steeds meer mensen richting Den Haag trekken om iets te roepen tegen de regeringsleiders. Meestal ‘boe’ of ‘waar is ons geld’. Boeren, leraren, zorgpersoneel, kermisexploitanten, iedereen gaat zich roeren. En 21 juni gaan burgers naar het Malieveld om voornamelijk tegen de spoedwet te protesteren. Maar de pijn zit zoveel dieper. En als bezorgde burgers naar het Malieveld gaan, nou dan is de politiek wél in paniek. Want zoals jullie weten, ligt de macht bij het volk. Vraag maar aan de gebroeders De Witt. Enfin, 21 juni is er dus een manifestatie van bezorgde burgers in Den Haag. En 30 mei was er al een klein protestje in de hofstad en toen werd de helft opgepakt. Hoe dat komt? Geheel logisch. Als er 100.000 boeren met hun trekker staan te toeteren, dan zeggen politici, ‘o jee, we gaan afspraken maken met specifiek alleen de boeren. De rest is tevreden, alleen dit specifieke takje van de bevolking niet’. Maar wat moet je doen met allerlei verschillende burgers die allerlei verschillende protestliedjes staan te zingen? Die zijn niet te controleren, dus zijn ze een gevaar voor de elite. Daarom worden burgers opgepakt. Simpel. Want hoe ga je al die ontevredenheid managen als overheid. Niet te doen. Op 21 juni is de kans groot dat wij al deze teksten op de borden zien staan:

Stop 5G!

Stop de Lockdown

De NOS is fake news!!

En je moeder ook!

Zeg nee tegen het vaccin!

Boe Hugo en zijn broer

Boe zijn andere broer!

Boe heel de familie De Jonge!

Bil Gates is een eikel!

Stop biomassa

Boe D66!

Al het leven matters!

Waar is mijn geld?

Stop de spoedwet!

Stikstof is wel lekker!

Stop de afbraak van Nederland

Stop de islamisering van Nederland

Steek die windmolens maar in je reet Mark, plek zat!

Stop gewoon met alles!

Laten we hopen dat 21 juni een succes wordt. Duizenden mensen hebben al toegezegd toe komen naar het Feest van de Vrijheid. De petitie Nee tegen de spoedwet is al meer dan 200.000 keer ondertekend. Niet geheel onlogisch want de spoedwet is een gedrocht. Het vaccin draait om geld en niet om uw gezondheid. De NOS heeft niks met journalistiek te maken. Nederland wordt afgebroken en dat moet stoppen. Dus inwoners van Nederland, vul het Malieveld, Het Binnenhof, De Lange Poten en het Plein! Bezorgde burgers der Nederlanden, verenig u! Uw favoriete columnist Luiz du la Pelz gaat niet, want hij werkt in het onderwijs en die wil graag zijn baan houden en wil nog geen enkel risico lopen om een knuppel van de ME in mijn muil te krijgen tijdens het Feest van de Vrijheid is deze tijd broodnodig achter zijn toetsenbord. Iemand moet in het doen!

 

 

 

Advertentie

een reactie

  1. […] Nummer 8 – Bezorgde burgers houden op 21 juni een manifestatie tegen de spoedwet […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s