De westerse beschaving wordt vernietigd als een oude torenflat

Geen vrolijke titel. Wij zouden de dag heus wel wat vrolijker willen beginnen, maar daar is het allang te laat voor. Sinds de polonaise na 01.00 uur is afgeschaft, is er in dit land weinig meer aan. Weet u nog vroeger, dat u om 03.30 uur lazarus HEB JE EVEN VOOR MIJ meeschreeuwde in een of andere toko waar je uiteindelijk om 05.30 uur uitgegooid werd door de uitsmijter. Wat een mooie tijd was dat zeg. Maar dat is nu klaar. De Westerse beschaving wordt vernietigd als een oude torenflat en dan liggen we onder de flatgebouwen van de stad naast Sigrid Kaag. Weet u nog dat u vroeger in een stadion een liedje zong? Moet je nu eens doen, een liedje zingen in een stadion. HUP PSV!! Nou, daar staat tegenwoordig de doodstraf op, voor een liedje zingen in een voetbalstadion. Weet u nog dat wij vroeger een beetje moesten lachten om Chinezen? Nou, de Chinezen lachen nu om ons. Haha, kijk die Europeanen nou met een mondkapje lopen dan. Haha, kijk die Europeanen gebruik maken van een avondklok. Haha, kijk die Europeanen zich in rijen opstellen en braaf hun mond houden. Haha me hoela. We zijn gewoon genept. WANT. WAT. EEN. TOTALE. WAANZIN. WAAR. DE. FUCK. ZIJN. WE. MEE. BEZIG. Als je nu nog niet doorhebt dat er achter de schermen meer aan de hand is, dan wensen we u de komende tijd veel geluk. Oooh kijk nou eens een muur. Moeten we daar gaan staan? Ok, moeten we die gaan verven of zo? Spannend hoor, ben benieuwd waarom we tegen de muur moeten staan. Gezicht naar de muur ja? Ok, nou ze zullen wel weten wat het beste voor ons is.

Nu we toch tegen de muur staan, laten we de woorden van de onvolprezen Tweep des Vaderlands eens aanhalen. Jan is de man die heel die globalistische teringzooi doorheeft en er op kotst. Geloof ons, als wij samen met Jan in Slowakije op een heuvel in een schommelstoel met een biertje naar de zonsondergang kijken terwijl Mozart uit de platenspeler klinkt, hebben wij een van de mooiste avonden van ons leven. Op de avond dat we om 05.30 uur uit de kroeg zijn geslagen terwijl we HEB JE EVEN VOOR MIJ schreeuwden na dan. Begrijpelijk. Desalniettemin moeten we nu toch onderhand helder voor ogen zien dat de Westerse beschaving wordt afgebroken. Hoe valt dat niet meer te ontkennen? Tegenwoordig hoort iedereen erbij in Europa. Kom erbij. We sluiten niemand uit. Behalve witte mensen dan, die mogen doodvallen. Opgesloten in een verzorgingstehuis, wachtend op een spuitje dat ze vast en zeker beschermt tegen een virus.

Dit vindt Jan ervan:

De Westerse beschaving wordt vernietigd als een oude torenflat. Eerst worden alle verbanden doorgezaagd. Dan worden de gaten geboord in de pilaren waar explosieven in worden gestopt. Dan is nog maar één druk op de knop nodig en alles komt met een klap naar beneden. De 4 machten? Wat is daar nog van over? De journalistiek is terggedrongen naar de fringes van de fringes. Kranten zijn de folders van de macht. De rechterlijke macht is ontblinddoekt. Politiek cedeert openlijk de macht aan vriendjes EU en VN. Lachend. De politie is zeer verzwakt. Het leger zegt pang, wordt geleid door een oma en wordt ogenomen in EU/VN-verband dat spoedig tegen de eigen mensen zal worden ingezet. De universiteiten zijn overgenomen door marxisten, kleuters worden voorgelezen door travestieten. Honderdduizenden vreemden zijn welkom. Ons mooie Christelijke geloof is vervangen door de verering van rassen, kleuren en geaardheden; manke gouden kalveren. Kritiek hierop betekent direct haat. Een vervangend God/Profeet-geloof wordt op handen gedragen, terwijl onze kerken veranderen in boetiekjes en appartementen. Ik kan geen fundament of dwarsverband van onze maatschappij bedenken dat niet van politiek bovenaf of door zieke outlets als Jeugdjournaal is vergruisd of met een snijbrander is bewerkt. Dat is de reden dat wij zieke shit als Covid en “explosieve wetten” als Coronawet accepteren. Wij zijn de balken in die oude flat en we kijken elkaar aan op 20 hoog, terwijl we op vrije val snelheid ter aarde storten. Er is niets dat ons in de lucht houdt. We kunnen het niet tegenhouden. We zijn ondermijnd en verraden. Wat rest is stof tot nadenken. En honger. En een chip.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s