Algoritmes msm hebben gefaald: Trump herkozen als president van Amerika

Trump stond te oreren dat hij gewonnen had, en waarom ook niet, want hij stond tientallen procenten voor in de belangrijkste Staten en dat deed ons dus doen besluiten om deze column te publiceren. (stond al paar dagen klaar). Het pijltje ging in de vroege ochtend 4 november naar de blauwe publiceerknop MAAR WAT IS ER NU INEENS OP CNN! Er is pardoes een vrachtwagen met stemmen voor Biden gevonden. 138.000 stuks. En hier nog een doos en daar nog een doos. Op de zolder van Erik Mouthaan nog een doos. En hier nog een aanhanger. En hier zijn nog een paar miljoen stemmen. De media massaal klappen, super knap zeg van Biden. Trump had 85 procent voorsprong met 80 procent van de stemmen geteld, maar nu staat hij ineens 123 procent achter. Echt heel knap van Biden. Zelfs deze avond is er nog een container stemmen gevonden. Op een begraafplaats. Applaus. Biden is met één containertje direct populairder dan Obama geworden. Maar goed, het zal ons verder aan onze reet roesten, de Amerikanen houden van show en die krijgen ze. Mocht Trump door de chaos heen winnen, nou dan moet je eens zien wat er gebeurt.

(en dan nu de column die klaarstond, incluis titel)

Eelco zal druk zijn met het wissen van zijn tweets, Charles gaat een boek schrijven met de titel ‘Na deze 4 jaar is Trump echt weg’ en Rick Nieman is aan het schreeuwen, want Donald Trump heeft de verkiezingen gewonnen. Wat een verrassing is dat. Wij hebben 4 jaar lang de correspondent van RTL gevolgd (hij was voor ons de belangrijkste algoritme) en van hem hebben we maanden te horen gekregen dat Biden 100 procent voorliep in de peilingen. Wij dat nieuws braaf vertellen op blokjesverjaardagen en iedereen knikken. Trump gaat razzia’s houden. O ja? Ja, hoorde ik op BNR. En nu heeft Trump dus gewonnen? Texas weer niet blauw? Ai, dan hebben de algoritmes op tv niet echt gewerkt en Arjan Lubach deed nog zo zijn best. En het geschreeuw van Rick Nieman heeft ook niet geholpen, gek genoeg. Er moet dus iets gebeurd zijn wat niet door de beugel kan. Want hoe kan het zijn dat CNN schrijft dat Biden 100 procent zeker wint, maar dat pardoes Trump wint? Dat kan helemaal niet, en zeker niet twee keer achter elkaar. Iemand heeft de verkiezingen gemanipuleerd natuurlijk. Wederom. Was het de vorige keer Rusland, dan deze keer toch zeker Oeganda of zo. We zijn benieuwd. Wat we wel weten is dat de msm weer vier jaar lang gaan schrijven wat er mis is gegaan. Als een soort algoritme gaan ze in hun witte busje zonder stickers ratelen over verkiezingsfraude van een dictator, Rusland, China, Oeganda hebben de verkiezingen gekocht, Poetin heeft nu wel een filmpje van Trump die vier hoeren in hun bek schijt. En een van die hoeren komt in het programma van Twan Huys. Sensationele tv. We kijken er naar uit. Morgen worden er op zolder ergens in Nevada nog een doos met 2 miljard niet getelde stemmen voor Biden gevonden. Misschien kan de rechter daar wat mee. We hebben hieronder wat journalistieke pareltjes en msm-algoritmes voor u verzameld waar u zich kostelijk mee kunt vermaken. Want het beste vermaak is leedvermaak; MAGA!

Scrollen voor het vaderland!!

Zo, dat is nogal een werk al die foto’s invoegen in het systeem. Dat heb je snel gedaan zo vlak na de verkiezingen. NEE LUL DEZE COLUMN STOND AL WEKEN KLAAR IN HET SYTSEEM OMDAT MIJN HOOFD NIET IN MIJN ENDELDARM ZIT…

Drukt nu op een knopje van een lachband HAHAHAHAHA

2 reacties

  1. […] Nummer 2 – Algoritmes msm hebben gefaald – Trump is herkozen als president van Amerika […]

  2. […] is de bron van het kwaad. Verstand uit, fascisme aan. Zo moet u de huidige tijd zien. Als u na dit artikel nog steeds de msm verdedigde, dan toch zeker nooit meer na dit overzicht. Scroll en geniet van een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s