Ook goedemiddag

Goed. Hoe kom je ergens binnen als je al sinds 1 januari 2019 je smoel niet meer hebt laten zien? Allereerst is IWIH onze topschrijver Luiz du la Pelz ontzettend veel dank verschuldigd. Het is aan hem te danken dat deze website nog in de lucht is. IWIH kan met allerlei kudt smoesjes komen, dat hij het de afgelopen periode veel te druk heeft gehad om te schrijven, maar dat zit niemand van jullie op te wachten. Inmiddels is de realiteit dat hij al sinds het begin van het coronavirus thuis zit. En nu wederom, dankzij Mark R. en Hugo de J. de zwembaden gesloten zijn, en er nog steeds geen vaccin is tegen dat coronavirus, zit IWIH met een mondkapje op zich uiterst oncomfortabel op de bank de tyfus te vervelen.

Als dan ook nog landelijk niet onopgemerkt is gebleven, dat de alcoholconsumptie fors gestegen is, is het misschien tijd om weer stukjes te schrijven. En een klein beetje minder rechts tegengeluid bij de stukjes van Luiz du la Pelz, kan geen kwaad. Mochten er mensen die zich ook de pleuris aan het vervelen zijn thuis, het leuk vinden om te schrijven én ook nog een fatsoenlijk stuk uit hun vingers kunnen krijgen, schroom vooral niet. Je kunt ook even contact zoeken op Twitter met Luiz du la Pelz of IWIH.

Fijne dag verder.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s