Top 10 populairste columns van 2020

Is er wat gebeurd dit jaar? U kon geen XTC slikken op ADE, u kon geen bier drinken op Pinkpop, u kon alleen thuis op de bank scrollen op uw telefoon. Hetgeen u eigenlijk in 2019 ook al deed. En wat heeft u veel gelezen in 2020. U kon ook niks anders dan lezen. En ondanks dat D66 zegt dat internet fake is, dwingen ze u wel om thuis te zitten met een internetverbinding. Zo slim is dat eigenlijk helemaal niet van onze beleidsmakers. Want als u dronken bent, zwaait u naar Frans Timmermans die op het podium van het Bevrijdingsfestival staat, maar nuchter leest u thuis ineens allemaal vreemde dingen over vrijmetselaars en zo. Maar goed, in 2020 vond u onze website massaal. Massaal. U houdt namelijk van traditie; in 2019, 2018, 2017 en 2016 was er ook al een Top 10 omdat jullie nu eenmaal van lijstjes houden.

Nummer 10 – De strafregel vandaag is: onderwijs is niet links

Sla een willekeurig burgerschapsboek open op het vmbo, mavo, havo, wo, mbo en hbo en dan lees je dingen als Trump is stom, sla is lekker, vlees is vies, Trump is een nazi, Baudet is een nazi, als je jongen bent moet je meisje worden, als je meisje bent moet je jongen worden, regenbogen zijn lief, eenhoorns bestaan en Trump is een nazi. Bedankt voor de aandacht, huiswerk voor volgende week is stop een komkommer in je reet en schrijf er een kleurenverslag over. Voel je je blauw of rood? Spelfouten tellen niet mee.

Nummer 9 – Veronica Inside raakt grip op doelgroep kwijt

In principe is Johan best wel een markant figuur hoor. Dat hij zijn rug recht hield en geen excuses maakte aan de Arie BLM-sma’s van deze wereld was legendarisch. Laten we zeggen dat hij de plank raak sloeg, maar we zien steeds meer dat Johan de plank meer en meer mis gaat slaan. Wim Kieft zegt dat Rutte fantastisch is, Johan zegt dat Baudet een eikel is, Rene die sowieso alle vaccins fantastisch vindt, Johan die Hugo fantastisch vindt, het is allemaal zo troosteloos. Zo nodeloos. Zo enorm VVD Inside.

Nummer 8 – Bezorgde burgers houden op 21 juni een manifestatie tegen de spoedwet

Weet u nog op 21 juni, toen was er verzet. Het was best druk, maar heeft het geholpen? Kijk om u heen. Niet echt. Wanneer er weer verzet is? Nou, 1 iemand blaast op een fluit, de ander slaat op een pan en zo gaat het verhaaltje uit.

Nummer 7 – De nieuwe namen in de Canon van Nederland

Natuurlijk mogen we niet zeggen dat de Nederlandse geschiedenis uitgewist moet worden want dat is een complot, maar we zijn op de goede weg in ieder geval. Over 3 jaar wordt N’Toki N’Tiki uitgeroepen tot Grootste Nederlander allertijden. Want N’Tiki was een bosjesman die in Botswana niet uit de bosjes kwam toen de Nederlanders aldaar zeiden van ‘kom uit de bosjes’. En zo werd N’Tiki de Rosa Parks van zijn generatie en op De Dam wordt die grote paal vervangen voor een standbeeld van N’Toki N’Tiki.

Nummer 6 – Het Algemeen Dagblad wenst iedereen eid mubarak en publiceert 70 artikelen over ramadan tijdens ramadan

Kijk, we kunnen ook over de Telegraaf schrijven he. Kies maar? Alleen tijdens ramadan valt er iets op, en dat is dat tijdens ramadan elke journalist van het AD verplicht naar de moskee moet om verplicht baklava te eten als het nacht is. Tevens moeten ze ook een Nederlander citeren die zegt ‘maar kerklokken luiden ook’ en de woorden vrede en saamhorigheid zijn verplicht in het artikel.

Nummer 5 – Onderzoek wijst uit: Amsterdam is de grootste shithole van Nederland

Dit was een onderzoek waar ze bij EenVandaag jaloers op waren. Gijs Radeloos belde ons met de vraag HOE DOEN JULLIE DIT? Ja, Gijssie, gewoon heel veel mensen vragen, over een lange periode en dan komt er een aardig betrouwbaar resultaat uit. Wij mailen niet 600 leden van de D66 met de vraag; hoe vinden jullie het eigenlijk gaan? Antwoord 1, heel goed, Antwoord 2, supergoed, Antwoord 3, goed. En dan in Nieuwsuur verkondingen dat 100 procent van Nederland supergelukkig is. Nee, zo doen wij dat niet Gijssie. En dit onderzoek over shitholen was zo’n succes dat we dit in 2021 gewoon nog een keer doen.

Nummer 4 – Nederland gaat gebukt onder radicale Finnen

Weet je wie de sfeer verzieken in Nederland? Timo en Jari. Wat een tuig. Elke dag wordt er een hardwerkende Nederlander neergestoken door een Fin. Elk dag wordt er een hardwerkende Nederlander neergepopt of beroofd. Wilt u meer of minder Finnen? Mooi, dan gaan we dat regelen.

Nummer 3 – WOIII is allang begonnen of is WOII nooit geëindigd

Dit is eigenlijk literatuur van de bovensten plank. En zo is het. We kunnen er lang of kort over praten, maar er is een klein oorlogje gaande. Infowar I, WOIII, WOII, Communistische Oorlog I, Globalistische Oorlog I, geef het maar een naam, maar het is oorlog. En veel plezier ermee.

Nummer 2 – Algoritmes msm hebben gefaald – Trump is herkozen als president van Amerika

Hoe het ook moge aflopen, Trump is een grote baas. Kijk, je kan 4 jaar lang een beetje bommen gooien omdat jouw baasjes dat willen en dan gepijpt worden door Erik Mouthaan, maar je kan ook gewoon 4 jaar zeggen fuck iedereen. Met je bommen, met je quinoa, met je stemrecht voor illegalen, fuck de eenhoorns, fuck de corruptie, fuck de media, fuck Eelco Bosch van Rosenthal. Iedereen een grote fuck. Trump heeft 2 bommen gegooid, 1 op een berg waar alle onderkruipsels verstopt zaten (hoe historisch was dat) en op een grote Iraanse boef. Redactie van de NOS hield 1 minuut stilte en Trump zei fuck you.

Nummer 1 – In 2020 doet u wat u nooit dacht ooit te gaan doen

Bang voor de overheid, angst voor de dood, afbreken van de eigen waardigheid, dat zijn allemaal niet zulke goede tekens aan de wand voor 2021. Zelfrespect? Heb je niet nodig in 2021. Enige wat je nodig hebt, is een stuk of 24 prikken in je anus en een prikpaspoort. En weet je wie daar rijk van worden? Weet je bij wie de verantwoordelijkheid ligt als jouw oog gaat hangen? Nee, mag je niet vragen. COMPLOT!!!

Advertentie

2 reacties

  1. […] artikelen? Blijkbaar. In 2016 hadden we ook al een Top 10, en ook in 2017, in 2018, in 2019 en in 2020. Traditie, en we houden nou eenmaal van tradities. In 2022 gaan we alles op alles zetten om aan […]

  2. […] houden van lijstjes want deze Top 10 doen we ook al sinds 2016. Met succes, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 zijn hier te lezen en u houdt nou eenmaal van tradities. Dus binnenkort starten we een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s