Algoritmes msm falen opnieuw – er is wel bewijs

Wij hebben ook geen idee meer wat er vandaag 6 januari 2021 gaat gebeuren, maar in principe is het een vrij belangrijke dag. Wat wij wel weten is dat Eelco zachtjes huilt met zijn gezicht onder de Palestina-dekens en snikt door zijn tranen heen ‘geen bewijs snik snik er was toch geen bewijs.’ AAH GEEN BEWIJS!!! Twan Huys belt een hoer en vraagt of het zeker is dat er bewijs is en Charles Groenhuijsen is direct begonnen met zijn nieuwe boek ‘Er was geen bewijs maar toch 4 jaar Trump’ en daarna schrijft hij deel 2 ‘Er was bewijs maar ook niet.’ Erik Mouthaan zit in de sauna met ronde gaten in de muur en heeft verder geen idee en Eva Jinek TWAMPT haar boobbies.

Het is ongekend hoe eenzijdig de afgelopen tijd de berichtgevingen waren omtrent de vermeende verkiezingsfraude in Amerika. Wij weten ook niet wat waar is, maar wat wij wel weten wat waar is, is dat de media ons heel graag 1 kant van het verhaal wilden doen laten geloven. Alle programma’s en alle kranten kopten GEEN BEWIJS. Elke correspondent twitterden GEEN BEWIJS. Elk radiojournaal opende met GEEN BEWIJS. Maar hoe in hemelsnaam is dat journalistiek? Als je een echte journalist was geweest, dan had je dus niet vanaf 4 november tot en met 6 januari GEEN BEWIJS geroepen, maar had je de zaak zelf tot de bodem uitgezocht. Of je komt zelf met bewijs of je komt zelf met bewijs dat er geen bewijs is, dat is namelijk de functie van een journalist, feiten brengen. Het liefst na onderzoek. Of zendt (als je durft) de hearings uit op NPO 1. Zo kan iedereen zijn eigen conclusies trekken. Nu worden de hearings genegeerd of als er dan uiteindelijk iets over gezegd wordt, gaat Eelco er heel hard lalala door heen roepen. Activisme, dat is wat er op de zenders wordt uitgestrooid en in kranten wordt geschreven, want het is de msm wederom niet gelukt om de feiten te brengen. Ze hobbelen nu al 5 jaar lang achter elkaar aan. Van Trump wordt geen president, Trump begint WOIII, Rusland heeft Trump geholpen, Trump wordt afgezet, Trump gaat massaal verliezen, Biden gaat gigantisch winnen, Trump heeft verloren en de afgelopen maand dus dat er geen verkiezingsfraude is. Met de De Telegraaf (De Telegraaf nota bene) voorop in de strijd! Laat dat even op u inwerken. Laat even op u inwerken hoe het kan dat Hussein Obama een bom gooit en 1 uur later een toespraak houdt met de termen hoop, verbinding en samen (wat the fuck zegt dat dan allemaal?) en dan bejubeld wordt, terwijl als Trump geen enkele bom gooit en 1 uur later een toespraak houdt met concrete taal, kapot wordt gemaakt in de media. Laat dat nou eens bezinken, met een kopje gemberthee.

Dat de meerderheid van de mensheid nog immer vrolijk het journaal kijkt, is een godswonder. Een wonder dat resulteert in een ramp, een massa die gestopt is met nadenken. Een massa die gewillig tot zich neemt wat Erik Mouthaan tegen hen zegt. Dit alles heeft geleid tot ‘het kwaad’. Of zoals Hannah Arendt zo mooi schreef: gedachteloosheid is de bron van het kwaad. Verstand uit, fascisme aan. Zo moet u de huidige tijd zien. Als u na dit artikel nog steeds de msm verdedigde, dan toch zeker nooit meer na dit overzicht. Scroll en geniet van een overzicht van objectieve media. En nogmaals, wij weten ook niet hoe 6 januari 2021 gaat aflopen in Amerika, het is daar nogal een corrupte bende met slangen en ratten. Ons gaat het om de activistische journalistiek die ons voorgeschoteld wordt. Want activistische journalistiek is een opmaak naar een 1984-samenleving. Maar dat hoeft u niet te geloven, zo zijn we ook. U kijkt maar wat u gelooft, er is verder geen enkel bewijs dat we te maken gaan krijgen met een wereldwijd regime dat riekt naar nationaalsocialisme; GEEN BEWIJS!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s