Trump Impeached

We zeggen het natuurlijk niet graag, met de wetenschap van nu is achteraf altijd makkelijk praten of zoiets. Maar: Zie je nu wel! Dat al die waarschuwingen hier op Iwih over narcist Donald Trump, van vooral ondergetekende, volledig terecht bleken te zijn? Dat het allemaal in eerste instantie wel mee leek te vallen doet hier nu niets aan af. The Donald, Orangehead, Diaperdon overspeelde zijn kleine handje met het opjutten van domrechts Amerika om het Capitool te bestormen. Lord Voldemort, Darth Hater, The Most Fabulous Whiner Don die maar bleef huil-babyen dat zijn overwinning was gestolen door die nare Democraten. Zelfs zijn eigen rednecks republikeinen zijn Bratman, The Angry Cheeto, Golden Wrecking Ball Trump nu zat. Hij gaat de geschiedenis in als slechtste President ooit! Verloor eigenlijk alles wat mogelijk is. De meerderheid in de senaat, zijn twitter account, de “popular vote” en de verkiezingen. Soms kan het leven best mooi zijn. Oh ja, ouwe Supermatthijs gaat weer af een toe een stukje plempen hier. Zouden meer mensen moeten doen! Dit gaat uiteraard niet op voor du la Pelz die als enige niet getroffen was door het schrijversblock- virus waarvoor dank.

Advertentie

een reactie

  1. Dat werd wel tijd weer eens een wat linkser stukje hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: