Gelooft Willem Engel in zijn eigen shit?

Iedereen heeft wel de ontwikkelingen mee gekregen van de rechtszaak tegen de avondklok door complot therorieclubje Viruswaanzin/wappie/waarheid afgelopen week. Op een gegeven moment zag je die ongewassen tofu knagende hippie voor de camera glunderen en vertellen dat nu alle pleinen in het land wel vol zouden lopen met feestende mensen. En nu juist dit stukje is mij gaan intrigeren. Want denkt die Engel nu echt dat iedereen is zoals hij? Oftewel een naargeestige imbeciel die bij alles wat de overheid doet denkt dat het is om hem te pesten? Dat werkelijk iedereen tegen die avondklok is en niets gelooft van dat coronavirus dat rondwaart. En dat hij hiermee dan ook even de 1,5 meter afstand houden en in grote groepen bijeen komen maatregelen vergeet. Wat zal het hem dan toch enorm zijn tegen gevallen want er waren die avond helemaal geen feestende mensen. Ga je dan niet bij jezelf denken dat je er dus wel naast zal hebben gezeten en je visie een beetje bijstellen? Niets van dit alles. Engel meent dat je geen enkel respect hoeft te hebben voor een rechter die het niet met je eens is maar wel voor 1 die je gelijk geeft. En hoe hypocriet kan je zijn door van tevoren te roepen dat Nederland geen rechtsstaat is maar na de eerste rechtszaak, die hij won, beweren dat het best gaat om vervolgens na de tweede rechtszaak weer te roepen dat het toch zo is. Willem Engel komt overigens uit een familie notoire relschoppers en bv zijn vader was de baas van crimineel broednest fort oranje nadat hij als dubieus huisjesmelker werd uitgekocht in Rotterdam. De jurist, de echte advocaten dingen doet een ander,  van viruswappie maakt het nog veel gekker. Jeroen Pols was gewoon een ordinaire cocaïnebaron voor hij in de bajes voor advocaat leerde. En daar had hij heel wat jaren de tijd voor maar dit terzijde. Is ook nog eens mede-eigenaar van wat prostitutieramen aan de Sex-Meile in het Duitse Bremerhaven. (meiden werken daar allemaal vrijwillig hoor, corona is niks meer dan een griepje, mondkapjes hinderen je ademhaling, er is geen pandemie)  Het is toch een beetje net zoals met populisten in dit land. Natuurlijk mag je kritisch zijn op allerlei zaken maar waarom moeten wij het hier in Nederland nou weer doen met een volslagen bende malloten waar je hond geen brood van lust en je paard de hik van krijgt.

Advertentie

een reactie

  1. Dus je gaat zeker geen lijst 30 stemmen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s