Kwartfinale This is the Shithole of Holland 2021

Wat een huge strijd. De ene steekpartij na de andere schietpartij in het land, en Maastricht ontspringt gewoon de dans. Dit jaar dan. Volgend jaar kan alles anders zijn. Wat een kopstukken hebben zich geplaatst voor de Kwartfinale van This is the Shithole of Holland. Amsterdam, Den Haag, Helmond, Almere, Schiedam, Dat zijn stuk voor stuk de Real Madrids onder de shitholes. Heeft u wel eens op straat gelopen in Helmond? Houden zo. Heeft u wel eens in een steegje gelopen in Almere? Tip, gewoon een keer meemaken die ervaring. Het is een experience. De 1/8ste finale kreeg in totaal 866 stemmen en dat maakt een totaal dit toernooi van 2681 stemmen. EenVandaag heeft al gebeld of ze onze methode een keer mogen gebruiken. NEE SUKKELS! Vooral poule A was legendarisch, Den Haag won nipt (35 procent) van Vlaardingen (33) en Zwijndrecht (33). Niet normaal wat een spanning. Spijkenisse heeft met 43 procent ongekend goed gepresteerd, maar alsnog verloren van Lelystad. Kan je nagaan wat er in Lelystad gebeurt als de lichten uit gaan. Of aan, maakt tegenwoordig toch geen flikker meer uit in dit land. En vanavond beginnen de kwartfinales met de ongekende kraker Den Haag tegen Gouda. En morgen Helmond (geheel terecht) tegen Schiedam (logisch). En dan Almere tegen Rotterdam (ongekend) om af te sluiten met Amsterdam tegen Lelystad. U kunt nu inzetten, tenzij je al van uw geld beroofd bent vandaag.

Kwartfinale van This is the Shithole of Holland 2021

I. Den Haag – Gouda

J. Helmond – Schiedam

K. Almere- Rotterdam

L. Amsterdam – Lelystad

Halve finale

M. winnaar I – winnaar J

N.  winnaar K – winnaar L

Finale

Winnaar M  – winnaar N

Uitslagen 1/8-ste finale ( stemmen)

Poule A

 1. Den Haag 35
 2. Vlaardingen 33
 3. Zwijndrecht 33

Poule B                                  

 1. Helmond 49
 2. Beverwijk 39
 3. Veenendaal 13

Poule C

 1. Almere 47
 2. Zoetermeer 38
 3. Stadskanaal 15

Poule D

 1. Amsterdam 62
 2. Zaandam 21
 3. Alphen a/d Rijn 17

Poule E

 1. Schiedam 58
 2. Utrecht 23
 3. Amstelveen 19

Poule F

 1. Gouda 50
 2. Hoogvliet 31
 3. Purmerend 19

Poule G

 1. Lelystad 47
 2. Spijkenisse 43
 3. Capelle a/d IJssel 10

Poule H

 1. Rotterdam 35
 2. Oss 33
 3. Hoofddorp 31

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s