Johan Derksen wil een spuit in elke profvoetballer

Ophef. Er is een kikker uit de kruiwagen gesprongen. Een voetballer heeft op de Duitse tv iets gezegd waar we nu verplicht allemaal in paniek over moeten zijn. Deze voetballer moet nu op de bank zitten en 100 keer sorry zeggen. Wout Weghorst van VFL Wolfsburg heeft op de ZDF iets geroepen in de trend van ‘iedereen moet zijn eigen onderzoek doen om tot een besluit te komen’. Zeer schokkend natuurlijk. Maar Wout deelde de genadeklap uit door te zeggen ‘ik heb voor mijzelf het beste besluit genomen’. En dit mag allemaal niet meer he, beste Wout. Beetje onderzoek doen en een eigen mening verkondingen op tv. Foei! Want nu wil je dus onze oma dood en geloof je in aliens. En Johan Derksen is ook boos, daar heb je het al. Johan is nu zo boos dat hij elke profvoetballer hoogstpersoonlijk een spuit wil geven, verplicht. Voor elke wedstrijd. En in de rust. En na de wedstrijd. Voor de zekerheid. Arme Wout, eerst 5 ploeggenoten per maand moeten begraven die gestorven zijn aan het killervirus en nu door Johan Derksen verplicht worden om een spuit te nemen. Waarom onderzoek doen Wout? Je ziet toch zelf wekelijks de lijken in de kleedkamer liggen? Of niet dan? Veronica Inside kan trouwens Sorry Inside worden genoemd, want als er zelfs al sorry wordt gezegd (Hans Kraay schrok zo van zijn grapje dat hij 10 keer sorry zei) voor grapjes over lesbische voetbalsters die Cor Pot als trainer krijgen, dan dwaalt het programma wel heel erg af. Maar dat zagen wij al veel eerder aankomen. Lees hier. Al geeft het eigenlijk exact aan in wat voor overspannen tijd we leven. Bang om een grapje te maken, bang om een mening te geven, bang om sponsors te verliezen, bang om gecanceld te worden. Het ooit zo spraakmakende praatprogramma is langzamerhand slachtoffer geworden van de fascistische wokecultuur die dit land aan het veroveren is. Ze spuien over een paar weken alleen nog maar overheidspropaganda; Propaganda Inside!

Hier een flard uit het programma van gisterenavond 12 april 2021

Wilfred: Het is wat he, Wout Weghorst

Johan: Wartaal. Complete wartaal. Nu moet hij een spuit

Wilfred: Vind je dat?

Johan: Ja, elke voetballer verplicht een spuit

Hans: SORRY SORRY

Rene: Ik ben het er niet mee eens, maar hij mag het wel zeggen

Johan: elke voetballer een spuit! NU!

Rene: hij mag het wel zeggen maar ik ben het er absoluut niet mee eens

Hans: SORRY 1000 MAAL SORRY POT LESBI SORRY

Johan: Elke complotwappie verplicht een spuit!!

Wilfred: kan dat zomaar?

Johan: Ja dat kan. Iedereen een spuit. Beetje onzin uitkramen op tv, is hij helemaal gek geworden

Hans: SORRY NOGMAALS LESBI SORRY

Rene: Hij mag het wel zeggen, maar ik ben het er absoluut niet mee eens. Absoluut niet

Wilfred: tot vrijdag en dan met Jan Boskamp en dan gaan we taart eten omdat hij dan eindelijk zijn eerste spuit heeft gehad

Rene: leuk man, eindelijk een spuit voor Jan. Echt leuk voor hem

Hans: SORRY!!

Wilfred: tot vrijdag bij Propaganda Inside!

Advertentie

2 reacties

  1. Lol šŸ˜†

  2. […] Nummer 9 – Johan Derksen wil een spuit in elke voetballer […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s