Now you’re under control and now you do what they told ya

They use force to make you do what the deciders have decided you must do. Ja, dat was mooi he. Een massa mensen al springend luisterend naar goede muziek met een boodschap en fuck jou als je gekwetst was. Fuck jouw huillie huillie, fuck je moeder, wat een mooie tijd was dit zeg. En kijk er maar goed naar, dit komt niet snel meer terug. Al deze mensen die in dit filmpje ‘fuck you ik ga lekker niet doen wat ze zeggen’ schreeuwen, doen nu boodschappen met een mondkapje. Het heeft allemaal niet heel goed uitgepakt. Maar goed, wie weet is over 2 weken alles voorbij! Nog even volhouden met zijn allen, want dit hebben we met zijn allen afgesproken.

een reactie

  1. […] Nummer 8 – Now you’re under controle and now you do what they told ya […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s