Griekse variant overspoelt Europa, iedereen moet 5 spuiten

Het getal 5, dat staat er vanaf vandaag op het dashboard van Hugo te lezen. En de app op je telefoon zegt ook 5. En de tv zegt ook 5. 5 spuiten zijn nodig want de Griekse variant rukt op. Bent u al gevaccineerd? Helaas, dat was tegen de Braziliaanse variant, dus je moet opnieuw spuiten. Dus dan worden dat 6 spuiten. Of 7 als je al 2 spuitjes hebt gehad. Sommigen waren er vroeg bij en hadden in februari al 2 spuitjes. En die kijken om zich heen en voelen zich al heel erg vrij. Maar nu is er dus de Griekse variant. Er moet gespoten worden tegen de Griekse variant. 5 spuiten, daarna ben je vrij. Ben van der Burg schreeuwt vanavond in Shownieuws ‘Heerlijk, 5 spuiten en dan ben je vrij!’ Eindelijk vrijheid na 5 spuiten. Spuiten tegen de Griekse variant en die variant is 20.000 keer besmettelijker. Besmettelijker dan? Dan geen idee, maar 20.000 keer besmettelijker. Is de variant ook dodelijker? Wat is dat nou weer voor stomme vraag. Het is gewoon besmettelijker, dus neem 5 spuiten. Klachten zijn een loopneus. 5 spuiten en je krijgt ze gratis aangeboden. En als de stroom uitvalt, dan worden de gratis spuiten gratis weggeven zodat het lijkt dat je gratis een gratis spuit hebt gekregen. Dubbelgratis dus. Als we niet spuiten zijn er na de zomer 6 spuiten nodig. En dat willen we niet met z’n allen, we hebben nou net met zijn allen afgesproken dat we 5 spuiten moeten nemen. We doen het samen. Samen 5 spuiten. Baby’s slechts 4, dus dat valt wel mee gelukkig. De directeur van de spuiten zegt ook dat 5 spuiten nodig zijn. Hij spuit zelfs zijn dochters vol. De directeur is niet verantwoordelijk verder, dus volgende maand zegt hij dat zijn dochters 8 spuiten nodig hebben. Maar voor nu is 5 voldoende, staat op het dashboard van Hugo. Vijf spuiten. De Griekse variant komt van een vleermuis uit een lab, dus extra besmettelijk. 20.000 keer besmettelijker. Besmettelijker dan? Dan geen idee, maar neem gewoon 5 spuiten. Gele boekjes zijn niet nodig alleen als je 5 spuiten hebt genomen. Na de 5 spuiten blijft het risico aanwezig dat je de Griekse variant alsnog krijgt, maar als je het dan krijgt ben je minder ziek. Minder dan? Geen idee, je bent gewoon minder ziek. De klachten zijn dan geen loopneus meer, maar een jeukende anus. Wat niet erg is, dat is gebruikelijk bij de Griekse variant. 5 mondkapjes voor je anus. Dat is het advies van Hugo. Je overleeft dat killerjeukvirus heus wel, zeker bij 5 spuiten. Bij 3 ga je dood, bij 5 blijf je eeuwig leven. Neem dus 5 spuiten en krijg een gratis hamburger cadeau en een boek van Saskia Noort.

Advertentie

4 reacties

  1. […] Griekse variant overspoelt Europa, iedereen moet 5 spuiten […]

  2. Fake

  3. […] Nummer 1 – Griekse variant overspoelt Europa, iedereen moet 5 spuiten […]

  4. […] Nummer 5 – Griekse variant overspoelt Europa – iedereen moet 5 spuiten […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s