Geen vragen stellen over het vaccin, show alleen de pleister op Insta

Gefelicivaccineerd! O, wat een opluchting! O wat zijn we blij. Eindelijk. Hebben er maanden op moeten wachten, maar eindelijk die prik. We maken een foto van onze pleister en zetten die op Insta en TikTok en Facebook en Twitter en in de app-groep. En dan ontvangen we allemaal hartjes en smileys. O wat fijn. O wat fijn. O wat fijn. Eindelijk weer naar verjaardagen. Hallo oom Arie. Hallo. Ben je gevaccineerd? Ja. O wat fijn. En tante Arie, is die ook gevaccineerd? Ja die ook. O wat fijn. Welk vaccin? Pfizer O wat fijn. Ik heb Janssen. O wat fijn. Wanneer ben jij aan de beurt? Zondag pas. Jammer, vandaag zou beter zijn. Ja, helaas. Welk vaccin krijg je? Maakt niet uit. Nee precies. O wat fijn. Als spuiten ze een cocktail in, ben er helemaal klaar mee. O wat fijn. En jij ome Henk, ben jij gevaccineerd? Ja, ik heb AstraZeneca en toen ging ik als grap op de grond spartelen in de sporthal. Hahaha, o wat fijn. Laten we bij heel de straat aanbellen of ze al gevaccineerd zijn. Ja, wat leuk. Bregje wanneer mag jouw baby een spuit? Ik weet het niet tante Arie, ik hoop zo snel mogelijk. Ja zou fijn zijn. Weet je wie er ook gevaccineerd is? Oma en de hele kaartclub. De hele kaartclub is ook gevaccineerd. Dat hebben we op Insta gezet. O wat fijn. Ik ga morgen mijn derde spuit halen. O wat fijn, heel de kring springt juichend op! Wat lekker man 3 spuiten, o wat fijn. Ik wil reizen, dus ik heb 5 spuiten genomen. O wat fijn! Oom Arie krijgt allemaal schouderklopjes, goed bezig Arie. Kijk iedereen naar mijn pleister! O wat mooi. Kijk mijn gaatje, hier ging de spuit in! O wat mooi. Wat een opluchting. Ben jij gevaccineerd? En jij? En jij? Wanneer mag jij? Ben jij al gevaccineerd? En jij? Jij ook toch? En je moeder? Is je moeder al gevaccineerd? Is Christian Eriksen gevaccineerd? Eriksen… Hoho… WAT ZEG JE? WAAROM VRAAG JE DAT NAZI? WAAROM VRAAG JE OF IEMAND GEVACCINEERD IS!! BEN JE HELEMAAL NAZI GEWORDEN. HOU JE BEK MAN! IK HOOP DAT JE STERFT OP DE IC. GA ZELF DOOD MAN!!

Hypocriet tuig, dat zijn jullie.

een reactie

  1. […] Nummer 2 – Geen vragen stellen over het vaccin, show alleen de pleister op Insta […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s