Kees van der Spek vliegt naar Nigeria omdat Yvonne al haar geld heeft gegeven aan een knappe arts uit Amerika

Kees van der Spek is een held. Kees maakt goede tv, eerlijk is eerlijk. Kees vliegt naar Nigeria en Colombia en Thailand en Noord-Cyprus en Ghana en dan via Vietnam terug naar Zuid-Afrika en dan vliegt hij voor de gein nog even een rondje over Rwanda. Gewoon omdat Kees nou eenmaal graag vliegt. Kees pakt elke oplichter in de wereld. Kees zit op zaterdag eindelijk thuis op de bank Shownieuws te kijken, krijgt hij een belletje. Hallo met Kees. Hallo met Yvonne. Ik was geil en nu heb ik net 15.000 euro overgemaakt naar John, maar John is een Nigeriaan en nu ben ik al mijn geld kwijt. In plaats dat Kees dan heel hard hahahahah roept, springt Kees in zijn privéjet en vliegt naar de jungle van Rwanda om de oplichter te filmen. Dappere Kees. Lekker vliegen. Zelfs naar Luxemburg. Kees van der Vlieg, zo wordt hij op het Mediapark genoemd. Kees is een baas. Gewoon midden op een plein te Accra naar een oplichter stappen en zeggen ‘ik weet wat je gedaan hebt jongen. We hebben de beelden’. Snel duwt hij een telefoon in het gezicht van de boef. Kees is Rambo. Kees stapt gerust een hoerentent te Thailand in om tegen alle hoeren te zeggen dat ze moeten stoppen met het massaal boven de prijs fraudepijpen van dronken Engelse mannen. Zo is Kees. We geven even een korte samenvatting van zijn programma Kees vliegt naar Oplichters over heel de Wereld op SBS14.

Hallo hier Kees. Yvonne is opgelicht. Al haar geld kwijt. We gaan nu naar Zuid-Nigeria om de boef te pakken

Shot van Kees die opstijgt

Shot van Kees die uit het raam kijkt in een vliegtuig

Shot van Kees die landt

We zijn in Nigeria. We gaan nu naar de flat van de boef

Shot dat Kees 3 keer langs de flat van de boef rijdt

Shot dat Kees over een muur kijkt

Shot dat Kees op een deur klopt

We gaan naar de politie

Kees loopt het politiebureau in

Hallo ik ben Kees

Wat is er?

Er zit een boef in die flat

Ok echt waar? Dat weten wij allang, maar wij krijgen 10 procent als we de boef laten zitten. Vandaar. Maar we gaan voor de show wel even kijken

Kees heel blij

Kees krijgt te horen dat hij in de auto moet blijven omdat hij blank is (het is nogal gevaarlijk voor blanken in Nigeria)

Politie pakt de boef of zegt tegen Kees dat de boef net weg was (wat een toeval) maar dat ze de boef absoluut gaan pakken zodra Kees weg is

Kees heel blij

Kees zit in het vliegtuig

Politie laat boef vrij. Hahah, stomme Kees

Nogmaals, het levert leuke tv op. Maar iets klopt er niet aan Kees. Kees ziet dus over heel de wereld corruptie, haat tegen blanken, mensenhandel (Kees verbaasde zich op Noord-Cyprus over alle Nigerianen) Wat doen alle Nigerianen hier? Ja, Kees wat zouden ze doen. Als je een keer opgelet had, had je het geweten. Kees ziet dus overal corruptie. Kees zou dus wat gewend moeten zijn, maar Kees verwijdert zijn Twitter omdat Kees tegen rechtste complotwappies, Baudet en Wilders is. Kees’66 wil de grenzen gewoon lekker open in Nederland zodat alle Nigerianen hier heen komen zodat Kees oplichters in Nederland kan pakken. Kees zal dan in zijn show afvragen wat al die Nigerianen hier in Nederland doen. Wat doen al die Nigerianen in Nederland? Kees haat PVV en FVD. Kees’66 haat Wilders. Kees’66 is een beetje wereldvreemd, terwijl de wereld aan zijn voeten ligt.

een reactie

  1. […] Nummer 7 – Kees van der Spek vliegt naar Nigeria omdat Yvonne al haar geld heeft gegeven aan een knappe arts ui… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s