Mogelijk is Nederland mogelijk toch mogelijk veiliger dan mogelijk gedacht

Wat een chaos. Kijk, in de jaren ’80 was het in Amsterdam ook niet leuk allemaal met al die junks. Weer mijn fiets gejat. Gelukkig gebruikt tegenwoordig helemaal niemand in Amsterdam meer drugs, alleen nog quinoa en spinaziesap. Dus dat probleem is opgelost. En qua steekpartijen valt het ook allemaal wel mee joh. Deze in Enschede viel mee, haha viel echt wel mee, en dit was een incident in Rotterdam, en dit in Schiedam was een incident, en dit in Roermond viel wel mee, en dit in Zoetermeer (ach kan gebeuren) en dit in Appingedam is een dodelijk incident, en in Vlaardingen is het altijd een incident, en in Zwolle, Vlissingen, Tilburg, Haarlem, Den Haag, Nijmegen, Maastricht, Rotterdam, Bergambacht, allemaal incidenten. In juni. En deze en deze twee gelijktijdige incidenten en deze en deze en deze en deze en deze en deze. Deze ook. En deze nog. En deze. Allemaal incidenten in juni. En dat waren ze niet eens allemaal, maar onze linkknop is lam, dus die geven we even pauze. Ok, deze nog. En deze. Enfin, Nederland is veilig en blij en rijk en happy onder de regenboog. Zo is het gewoon. Al die incidenten hadden we in de jaren ’50, ’60 en ’70 ook. Dus niet zeiken. En trouwens, de meeste incidenten zijn mogelijk. Mogelijk zou er iets gebeurd kunnen zijn. Het stikt van de mogelijke incidenten in dit land.

Mogelijk in Harderwijk (viel allemaal wel mee joh, is nu weer rustig), zou mogelijk in Cuijk geschoten kunnen zijn, zou mogelijk ook niet, deze link halen we gewoon weg, en Syriërs bekt niet zo lekker woke dus daar maken we gewoon een man uit Weert van, vermoedelijk geschoten in Arnhem, vermoedelijk dood, vermoedelijke snijwonden maar niet per se met een mes, die snijwonden kunnen ook spontaan in het lichaam gesprongen zijn, heey kijk nou, pardoes een snijwond. Mogelijk schot gelost uit een pistool dat een rol gespeeld zou kunnen hebben in Arnhem, mogelijk geschoten in Paddepoel. Rood met witte bloedstippen. Vermoedelijk dood, mogelijk, mogelijk, mogelijk en hier een steekpartij zonder gewonden? Een steekpartij zonder gewonden? Wat er gebeurd is, is nog niet bekend gemaakt, nog even wachten tot het bekend is. Even maar, ooit wordt het bekend. Enfin, u raadt het al, Nederland is superveilig. En weet je hoe dat komt? Steekpartijen worden niet op 1 hoop gegooid, maar in categorieën gesorteerd. Haha, wat een goed idee. Als we dit artikel lezen van 22 juni in de Tubantia over het incident in Enschede, dan lezen we de volgende alinea:

Steekincidenten gebeuren landelijk bijna dagelijks, zo laat een overzicht op de website van de politie zien. Wie erop zoekt, vindt alleen al in de maand juni meer dan 25 gevallen. (Meer dan 25 is newspeak voor ruim 40, red). Ook in Twente was het dit jaar meerdere keren raak, in Almelo en Enschede. Om hoeveel incidenten het gaat, is niet zo snel in de geweldcijfers te zien, geeft de politiewoordvoerder aan. Steekincidenten kunnen immers geregistreerd worden in meerdere categorieën, bijvoorbeeld openlijk geweld, mishandeling of zelfs doodslag/moord.

Wat lezen we nu? Dus een steekpartij kan onder het kopje mishandeling of openlijk geweld gedocumenteerd worden?

Hallo Arie

Hallo

Er is een steekpartij geweest in Assen

Op straat?

Ja, op straat.

Dan zet ik die onder openlijk geweld

Goed idee Arie

Ja, zo lusten wij er ook nog wel een paar Zo kunnen de media dus koppen dat de steekpartijen afnemen in Nederland, alleen moeten we wel in ogenschouw nemen dat de mishandelingen ietsjes zijn toegenomen. En dat is natuurlijk een mindcontolemechanisme van ongekende proporties. Want Bregje uit Tiel kijkt naar Shownieuws en denkt bij een toename van mishandeling in al haar goedheid aan een klap op iemands muil in plaats van een mes tussen de ribben. Maar gelukkig kan ze bij de koffiemachine op de yogaschool rondbazuinen dat de steekpartijen dalen. Wat een gotspe. Wat een misdadig gebruik van statistiek, dat is het. Wilt u de juiste statistieken, check de website van misdaadkoning Mark de Hollander. Daar vindt u de juiste weergave van feiten of u het nou leuk vindt of niet, de waarheid is niet mogelijk, de waarheid is keiharde realiteit.

een reactie

  1. […] Nummer 6 – Nederland is mogelijk toch mogelijk veiliger dan mogelijk gedacht […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s