Gefeliciteerd allemaal met de Ben van der Burg-vrijheidsdag

Vandaag vieren wij voor het eerst in Nederland een speciaal jubileum. Het is vandaag namelijk Ben van der Burg-Vrijheidsdag. Weet u het nog vorig jaar op 15 september 2020 in een of andere studio van een of andere show op SBS13. Weet u nog wat Ben van de Burg die avond schreeuwde? Ja, dat weten wij nog wel. Ben van der Burg schreeuwde keihard tegen eeuwige positivo Jay de legendarische woorden: HET IS TOCH HEERLIJK EEN JAAR IN JE LEVEN DE OVERHEID VOLGEN DAARNA BEN JE VRIJ!! Nou, het was inderdaad heerlijk. Alom genieten. Nu zijn we definitief vrij. Vrij omdat Ben van der Burg dat heeft beloofd. Het is eindelijk 15 september 2021 en we zijn definitief verlost van alle nutteloze regels die de overheid ons heeft opgelegd. Gisteren kwamen er best veel mensen naar Den Haag om die vrijheid te vieren. Ze schreeuwden naar de auto van Hugo: HUGO BEDANKT HUGO BEDANKT. En Ben van der Burg was er ook bij in Den Haag want hij is heel erg blij. Volgens hem komt er helemaal geen QPR-samenleving, want we zijn nu heerlijk vrij. Beloofd is beloofd Ben, beloofd is beloofd. Bedankt Ben van der Burg, bedankt! WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s