Op een onbewoond eiland

Wij gaan naar Madagaskar toe, wij gaan naar Madagaskar toe. Deportatie naar het eiland begint sedert morgenochtend voor dag en dauw. U wordt opgehaald met een busje. Gelieve mee te werken anders moeten we u voor uw eigen gezondheid op straat doodschieten. Met twee kogels door uw achterhoofd. Bevel is bevel. Ab dronk whisky omdat er een kind ziek werd van een of ander virus. Lekker drinken omdat er een kind ziek werd. JAA ZUIPEN OP EEN ZIEK KIND!!! Zo is Ab. En Ab wil nu mensen deporteren naar een eiland. Zo rolt Ab. En heel Nederland staat er apathisch naar te kijken. Maar ja, we mogen niet vergelijken. Niet doen, pas in 2031 mogen we vergelijken. Nu absoluut nog niet. Nu word je vanzelf groot in deze wereld. Drink met je billen bloot melk uit een kokosnoot en ga maar naar een eiland. Lekker leven is de leus.

Moest vanmiddag bij de dokter zijn
Spuitje anti-griep gehaald
Nou die vogel deed me reuze pijn
En natuurlijk brak de naald

Anno 2021 een typische zinsnede uit een van de beste kinderliedjes ooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s