Vader Abraham neemt de telefoon niet meer op

Zou het erg zijn lieve opa als heel Nederland naar de tyfus gaat. Nee lief kind als jij maar van mij houdt. Maar lieve opa, ook als echt heel het land naar de tyfus gaat. Nee lief kind als jij maar van mij houdt. Deze tijd is absoluut geschikt om er een dijenkletser voor carnaval over te schrijven. Mien heb jij duizend kinderen gezien. Er staat een crimineel in mijn gang. Waar komen al die Arabieren vandaan? Adios buschauffeur. Steken Steken Steken. De belasting is uw vriend la la la. Hugo zit in de Pfizer. Het zouden allemaal nummer 1-noteringen worden. Vader Abraham had er wel raad mee geweten. Maar waar is Pierre? ER IS NIEUWS!! Pierre Kartner neemt gewoon de telefoon niet meer op. De man met de baard denkt fuck iedereen en zijn moeder. Ik neem de telefoon niet meer op. Pierre is dus niet vermist, hij zit al 1 maand thuis en neemt de telefoon niet meer op. Dat is alles. Bron? Zijn zoon. Volgens Dit en Dat. Dus redelijk betrouwbaar allemaal. Volgens Dit en Dat Of Zo is er niks aan de hand, Pierre zit thuis op de bank en als je hem belt, neemt hij de telefoon niet op. We sluiten voorlopig het onderzoek en hopen dat Pierre zijn gouden telefoon voor het jaar 2022 weer eens een keertje opneemt.

Voor nu dit toch wel prachtige nummer met ene Wilma, Zou het erg zijn lieve opa

een reactie

  1. […] Hij belt alleen nog maar met Luiz du la Pelz en weet je wat deze gipsy king heeft gedaan? Deze man belde met de mededeling dat hij speciaal voor de boeren een nummer heeft gemaakt, want Pierre was nooit […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s