Neemt Vader Abraham de telefoon al op?

Toch nog even over Vader Abraham. Die loopt door zijn huis en denkt dat hij de president van Amerika is, zo ver zijn wij ook al natuurlijk, maar desalniettemin weten we het niet zeker. Wat wij wel zeker weten, is dat niemand nog steeds geen ene fuck geeft. Vader Abraham kwijt? Dood? Vermist? Dement? Ontvoerd? Boos? Nog een keer dood? Het maakt ons helemaal niks uit en dat is tragisch. Is Vader Abraham vermist? Sorry, ik ben nu druk met Pfizer in mijn oogbal spuiten. Is Vader Abraham dood? Sorry, ik ben nu even mijn anus aan het insmeren met de booster van Moderna. Enfin, Vader Abraham is dus helemaal Biden aan het gaan in zijn huis en kan zijn telefoon niet meer onderscheiden van zijn tosti-ijzer, vandaar dat hij de telefoon niet meer opneemt. Hij neemt nog wel zijn tosti-ijzer op, maar daar belt helaas niemand hem op. Pierre Kartner is rijk geworden door één lied. Zeg Pierre, wil jij een lied zingen over blauwe mannetjes? Nee. Jawel joh, is leuk. Nee. Ja. Ok. En toen werd deze man belachelijk rijk. Maar goed, nu is hij vermist/dood/dement en niemand boeit het. Hilversum sowieso niet. Tragisch. Dit keer plaatsen we geen lala, maar een breekbaar nummer over de sfeer in Nederland. Pierre had een vriend en die is helemaal kapotgestoken op straat straat straat. Ja, ook dat is Pierre, een liedje over een vermoorde vriend. Adios Pierre, adios. Je bent een held.

een reactie

  1. […] nog maar met Luiz du la Pelz en weet je wat deze gipsy king heeft gedaan? Deze man belde met de mededeling dat hij speciaal voor de boeren een nummer heeft gemaakt, want Pierre was nooit vies van jolige […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s