Vader Abraham heeft gebeld!

Vader Abraham heeft gebeld!!! Wat een held is dat. Onze redactietelefoon ging over, we namen op en we hoorden alleen de legendarische woorden koekoek en toen tuut tuut tuut. Wat natuurlijk een hit zou kunnen worden, koekoek tuut tuut tuut. Dat lijkt op uche uche uche het stikt hier van de muggen en la la (x 24). Vader Abraham is nog steeds van de aardbodem verdwenen, maar hij schijnt thuis te zitten, alleen niemand heeft dat nog gecheckt. Geen enkele journalist neemt even de moeite om te checken waar Pierre precies zit en wat er met hem aan de hand is. Dat komt omdat Pierre gewoon een rechtse nationalist is, vandaar. Op een Dit en Dat Site of zo staat dat hij thuis zit, maar de vraag waarom hij niet kan bellen, wordt niet verder uitgelicht. Als je last hebt van je rug, kan je niet meer bellen of zo? Vaag verhaal, dat is het. En niemand boeit het, maar wij hebben zoveel aandacht gegeven aan Pierre, dat hij ons wel belt, lekker puh Hilversum. Lekker puh. Vandaar dat we weer eens een nummer van hem onder de aandacht brengen. Dit keer In Het Kleine Café aan de Haven. Wat natuurlijk weer eens tijd wordt want dit nummer is het beste nummer van Vader Abraham ooit ever. Tevens een van de beste Nederlandstalige nummers ever ooit. Pierre, waar je ook bent, het gaat je goed!

een reactie

  1. […] we het nog? Vader Abraham was kwijt en niemand boeide dat ene fuck. Hij belt alleen nog maar met Luiz du la Pelz en weet je wat deze gipsy king heeft gedaan? Deze man belde met […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s