Alleen schrijven over doden die precies in het juiste straatje liggen a.u.b

Voetballers die dood neervallen? Even geen vragen stellen. Kinderen die dood neervallen? Absoluut geen vragen stellen. Waarom verkneukelen extreemrechtse antivaxxers met nazi-sympathieën zich toch bij elke dode sporter? Ze willen elke dode aangrijpen om hun punt te maken. Dat doe je toch niet? Want wij weten allemaal dat de media het alleenrecht hebben om over dode mensen te schrijven. Die toevallig allemaal in het straatje van het huidige overheidsbeleid passen. Geheel toevallig allemaal. Zoekt u een vaccindode in het AD, succes. Als u in de zoekbalk van Google ‘vaccindoden’ typt, dan is er geen enkele hit van een msm-bedrijf. Alleen van alternatieve blogs. Typt u in dezelfde zoekbalk antivaxxer sterft eenzame en pijnlijke dood, dan kirt de msm van genot. Joop bundelde zelfs dode antivaxxers, daarna vierde heel de redactie feest. Ook de Telegraaf zette een dode in de spotlights. Nieuwsblad, Telegraaf, nog een keer de Telegraaf, Gazet van Antwerpen, RTL Nieuws, allemaal zetten ze een dode in de etalage. Laat je prikken mensen, anders ga je dood. En als je dood gaat aan de prik, dan stellen wij geen vragen. Want dan zetten wij een dode in de verkeerde etalage en dat moeten we niet willen met z’n allen. Denk aan de privacy mensen!! Hypocriete bende die gebruik maakt van een kwaadaardig mechanisme die de gehele msm in de houdgreep heeft. Komen we hier ooit nog uit? Het is te hopen, want alleen de waarheid kan de doden nog redden, de leugen niet. Met je klimaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s