Jan Paternotte is door Twitter uitgeroepen tot Grootste Eikel van 2021

Wat hebben Attje Kuiken, Leo Lucassen, Gerrit Hiemstra, Sjoerd Sjoerdsma, Marion Koopmans, Diederik Jekel, Frans Timmerans, Erik Mouthaan, Norbert Dikkeboom, Johan Derksen, Diederik Gommers, Rudy Bouma, Ernst Kuipers, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Thomas van Groningen, Hubert Bruls, Wouter de Winther, Jaap van Dissel, Sander Schimmelpenninck, Henk Spaan, Jan Paternotte, Ab Osterhaus en Hugo de Jonge met elkaar gemeen? Ze pikken allemaal de laatste bitterbal van het schaaltje. Zo zijn deze mensen. Daarom hebben we even een Twitter-competitie gemaakt (soort This is the Shithole of Holland, maar dan kleiner) en Twitterend Nederland de Grootste Eikel van 2021 laten kiezen. En wat een succes zeg. Wat een ongekend succes. Niet normaal. Er zijn in totaal 5134 stemmen uitgebracht. Dat is meer dan het EenVandaag Opiniepanel, alleen wij komen er niet mee op tv. Vraag je eens af hoe dat komt. Wij feliciteren in ieder geval Jan Paternotte van harte met de titel Grootste Eikel van 2021. Jan maakte in de eerste ronde gehakt van Henk Spaan, Hugo de Jonge en Ab Osterhaus en in de halve finale van Attje Kuiken, om in de finale kopstukken als Bruls en Kaag ruimschoots te verslaan. Jan is oprecht een eikel.

De finale tussen Sigrid Kaag, Jan Paternotte en Hubert Bruls werd beslist door 1392 stemmen. Wij feliciteren mevrouw Kaag met plek 2, Hubert Bruls met plek 3 (taart is onderweg) en Frans Timmermans met plek 4 (taart is onderweg), Johan Derksen met plek 5 en Attje Kuiken met plek 6. Eervolle vermelding voor Hugo de Jonge die in de eerste ronde op het nippertje verloor van uiteindelijke winnaar Jan Paternotte.

Hier het volledige overzicht

een reactie

  1. […] Nummer 3 – Jan Paternotte is door Twitter uitgeroepen tot grootste eikel van 2021 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s