Ik heb getwijfeld over Afrika (is er leven op de aarde)

Het Goede Doel, dat was best ok. Henk en Henk, wat een duo. Waar is hier de nooduitgang (echt wel een goed nummer), Vriendschap (zeker een goed nummer) en natuurlijk de bescheiden hit Eenvoud. Uit een tijd dat Nederland nog 1 bakje koffie was. Ter land, ter zee en in de lucht. Nederland dus. Kent u dat land? Uit een tijd van spruiten en Henk Angenent. Dat Goede Doel dus, toen Goede Doelen nog goed waren. Nu zijn Goede Doelen helemaal niet meer goed en dat weet men wel, maar men zwijgt daar liever over zodat ze in de Kamer kunnen blijven. Enfin, Het Goede Doel had een hit over België. Dat tegenwoordig ook een tyfusland is, maar vroeger at daar iedereen patat en amai nu alleen maar halal. Dus. Het maakt tegenwoordig helemaal niet meer uit of je in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk bent, want er geldt maar 1 wet, de EU-wet. Wat een teringzooi is West-Europa onderhand. Je zou bijna verhuizen naar een ander continent. We zouden er een liedje over kunnen schrijven, en dat hebben we dan ook gedaan.

Ik heb getwijfeld over Afrika

Waar kan ik heen?
Ik kan niet naar Duitsland
Kan niet naar Duitsland
Daar zijn ze zo streng
Waar kan ik heen
Ik kan niet naar Frankrijk
daar doen ze zo eng

Ik wil niet wonen in Rome
Want Rome, daar is alles verplicht
En wat Canada betreft
Dat land dat is gezwicht

Waar kan ik heen?
Wil niet naar België
Geen België
Daar knielen ze bang
Waar kan ik heen?
Ik kan niet naar Nieuw-Zeeland
Wil niet naar Nieuw-Zeeland
Daar kom ik in ‘t gevang

Wil niet wonen in China
Want in China, daar is de QR
En de United States of A
Dat gaat me echt te ver

Is er leven op de aarde?
Kan je dansen in de straat?
Is er een plaats in de horeca
Waar ik heen kan gaan?
Is er leven op de aarde?
Kan je dansen in de straat?
Is er een plaatst in de horeca
waar ik heen kan gaan?

Waar kan ik heen?
Ik kan niet naar Wenen
Wil niet naar Wenen
Daar straffen ze mensen
Waar kan ik heen?
Wil niet naar Letland
Kan niet naar Letland
Daar is niks te wensen

Wil niet wonen in Zweden
Daar wordt alles weggevaagd
En ik wil weg uit Nederland
Want hier word ik nagejaagd

Is er leven op de aarde?
Kan je dansen in de straat?
Is er een plaats in de horeca
Waar ik heen kan gaan?
Is er leven op de aarde?
Kan je dansen in de straat?
Is er een plaatst in de horeca
waar ik heen kan gaan?

Ik heb getwijfeld over Afrika
Omdat iedereen daar leeft
Ik heb getwijfeld over Afrika
Want omdat niemand daar ene fuck geeft
Ik stond zelfs in dubio
Maar ik nam geen enkel risico
Ik heb getwijfeld over Afrika
Afrika
Afrika
Afrika
AFRIKA

Heel de dansvloer dronken schreeuwen AAAFRIIIIKAAAAA
Advertentie

2 reacties

  1. […] hele gebouw. Zweet en bitterballen. Henk & Henk natuurlijk gedraaid en iedereen heeft de hit Afrika […]

  2. […] 4 Ik heb getwijfeld over Afrika (is er leven op de aarde) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s