Ikwasinharen.nl is 7 jaar en er is geen feest

Op 29 januari 2015 (toen de wereld anders was dan nu) werd er voor het eerst een stukje geschreven op Ikwasinharen.nl. Iets over een wasmachine. Vindt u dat gek? We hebben ook columns over frikandellen, korfbal en kalfjes. En over Elvis en Henk & Henk. Dus zo gek is een stukje over een wasmachine niet. Nu hebben we iets meer dan 1200 artikelen gepubliceerd en de een was nog succesvoller dan de ander. Maar wat als een paal boven water staat, is dat Ikwasinharen een stormachtig begin had. We leken wel GeenStijl met al die hits. Bijna elke dag een stukje, met diepte en de hits tikten aan, we waren zelfs op weg naar een eigen tv-station. Haren TV, met een quiz en de Natte Neuzenshow met Watapatja. Maar toen kreeg iedereen ruzie en ging iedereen dood en nu is alles kapot. De stekker is er al 5 keer uitgetrokken, maar Luiz du la Pelz propt de stekker er steeds weer in. Nu zitten we in een kringetje taart te eten en daarna komt de worst en kaas op tafel. Met mosterd. En augurk in ham. Wat een feest. Het einde is nabij, de 10 jaar halen we zeker niet. Luiz du la Pelz laat de stekker de volgende keer liggen waar hij ligt, op een stinkend tapijt met slagroom- en mosterdvlekken. Het was mooi, het was niks, op naar de volgende 7 jaar! Dit waren de 7 vette jaren, kan je nagaan wat de komende 7 jaar ons brengt. 7 jaar creatieve ellende. Amen.

Advertentie

een reactie

  1. Misschien kunnen jullie Woke gaan doen…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s