Nieuw: een PCR-test die test welke soep u eet!

Wilt u weten welke soep u eet? Dan is er nu de PCR-test voor soepen! Dat is echt handig, want dan weet u binnen een paar minuten welke soep u eet. Het werkt zo, u ziet een pan soep en denkt bij uzelf; is dit tomatengroentesoep, groentetomatensoep, aspergebroccolisoep, bloemkoolpastinaaksoep, vegan stoofvleessoep, vegetarische paprikakippensoep met zonder ballen, u weet het niet. Dan is er sinds kort de PCR-test voor soepen! U steekt zo’n test in uw soep en roert terwijl u het Europese Volkslied zingt in de soep die getest moet worden. Als het lied klaar is, wast u uw handen en dan wacht u op de uitslag van test. Als de test klaar is, dan ziet u 1, 2, 3 of 4 streepjes. 1 streepje betekent kippensoep en 2 streepjes betekent tomatensoep. Het is allemaal zo simpel. Bij 3 streepjes is de soep koud en bij 4 streepjes is de soep warm. U mag zelf ook voelen, maar dan alleen met de ellenboog. De testen zijn gratis, geheel gratis, dus dat betekent dat u er snel bij moet wezen want anders zijn de testen op. En dat zou jammer zijn, want dan kunt u de soep niet testen. Er gaan complotten over het internet (vooral op het extreemrechtse Twitter) die beweren dat u niet meer naar het restaurant mag als u uw soep niet van tevoren test, maar zo heet zal de soep voorlopig niet gegeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s