Het is weer voorbij die mooie zomer

Je hebt er maandenlang naar uitgekeken, maar daar was die dan. Eindelijk zomer in 2022, en wat hadden we een geluk, 2 hele dagen zomer in Nederland! Het voelde als eeuwen, maar lieve mensen wat gaat het vlug. Maandag 18 juli was het 30 graden! 30 graden, niet te doen. En gisteren 19 juli was het zelfs nog steeds 30 graden in het noorden. Gelukkig was het 34 graden aan de kust en in Limburg was het pardoes 39 graden. 39 GRADEN IN LIMBURG VOOR EEN PAAR MINUTEN!!! In De Bilt was het 35 graden (35 graden in de zomer, denk je eens in) en wat een slagveld was dat zeg, het ijs smolt gewoon. Heb je dat wel eens meegemaakt Dat ijs gewoon smelt waar je bijstaat? Wat een zomer hebben we gehad. 2 dagen lang, dat was vroeger wel anders! Althans, dat denken we want er is terloops wat data geschrapt, dus waarschijnlijk was het vroeger heel erg koud in Nederland. Gelukkig werden we in 2022 dagenlang verwend, maar ach aan alles komt een end, nu zit ik hier met mijn dia’s in de regen. Hopelijk gaan ze de definitie van een hittegolf aanpassen, want dit voelde als een hittegolf. Deze 2 dagen voelden als 50 graden, dus een hittegolf. Dit was gewoon een hittegolf! Help het klimaat, geef al uw geld aan Gerrit Hiemstra, want dit voelde gewoon als hittegolf. Herhaal het 100 keer in uw hoofd, dit was een hittegolf, die was een hittegolf. Hopelijk krijgen we volgend jaar weer zo’n mooie zomer! Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s