Beschouwing over Europa (deel 2)

We kunnen er kort of lang over praten, er is iets aan de hand in Europa, herstel West-Europa. Trouwens, ook in Polen. De gekte schuift langzaam op naar ex-Oostbloklanden. Polen loopt tegen Rusland te blaffen alsof het een terriër is met 100 atoombommen. Al die Oostbloklanden die vroeger zijn overheerst door de USSR denken nu een grote mond tegen Rusland op te moeten zetten. Historisch gezien begrijpelijk, maar hun alternatief is de EU. Of je nou geslagen wordt door je moeder of je vader, het is allebei klote. Het is dan ook een feit dat die landen gedwongen voor een keuze staan. Meer EU (sommige landen sjansen openlijk met die gedachten, Kroatië gaat zelfs nu nog de Euro invoeren) of economisch aansluiten bij de oude USSR-onderdrukker. Dit is geen voetnootje in de Europese geschiedenis, er is heel veel aan de geopolitieke hand. Niet alleen het conflict Oekraïne, alle wereldpanelen zijn aan het verschuiven Met Amerika als grote agressor, de media als hoer van de elite en de EU als globalistisch machtsblok jegens alles wat enigszins authentiek en nationalistisch acteert. De NAVO breidt wederom uit aan de grens van Rusland, ook in het van Servië losgebombardeerde Kosovo staan de zaken op scherp. Alle buffers verdwijnen als sneeuw voor de zon en o.a. Oekraïne wordt helemaal vol gezet met zware wapens uit Nederland, nota bene Nederland (of moeten we zeggen, juist uit Nederland).

Hoe het precies geflipt is, is een complex verhaal, om de zaken even te chargeren, is Nederland een dieprood socialistisch dictatoriaal land geworden (hoge belastingen, accijnzen en inflatie, gelijkgeschakelde media in een land met staatszorg, -scholen en -media. Daarnaast is het boeren uitkopen voor woningbouw allerminst liberaal te noemen – laat staan via een democratische weg tot stand gekomen – en Rusland is uitgegroeid tot een nationalistisch georiënteerd land met één populaire leider aan het roer. Het is welhaast beangstigend om te beseffen dat na de val van de muur, na de Grote Europese Eenwording onder de noemer ‘nooit meer oorlog altijd vrede’ het rap bergafwaarts is gegaan met het vrije West-Europa.

We moeten de zaken versimpelen, anders raak je verstikt in het web, het is al sinds Columbus (u weet wel, die gozer van de soap Platte Aarde, Ronde Aarde) in 1492 Amerika ontdekte (schrijven de geschiedenisboeken, wat is dat nog waard tegenwoordig) een grote teringzooi in de wereld. Daarvoor ook al, al moeten we ergens in de tijd beginnen. Europeanen gingen massaal naar de Nieuwe Wereld, voerden oorlog (vrijmetselaars onder elkaar), Amerika werd groter en groter en de oorspronkelijke inwoners werden minder en minder). Amerika werd geschapen naar het beeld van vrijmetselaars, globalisten, nazi’s, geef het een naam, in ieder geval is het land allerminst verenigd ook al is de naam van het land Verenigde Staten. En toen dachten die ex-Europeanen die Amerikanen waren geworden ineens; nu wordt het tijd om Europa te veramerikaniseren, vervrijmetselaren, globaliseren en te vernaziën. Europa moest verenigd worden. Begin oorlog en predik vrede. Sla het volk met de ene hand en reik ze de andere hand die helpt toe. We hebben Europa langzaam zien uitgroeien tot een Verenigde Staten van Amerika en dat zal de komende jaren voor ongekende chaos gaan zorgen. Rassenconflicten met als gevolg, diversiteitsconflicten in het algemeen en genderhaat in het bijzonder, tevens gaan hier allerlei Green Deals, New Deals en American Deals als politieke broodjes over de balie vliegen, met als gevolg dat onze broodjes duurder en duurder worden.

Het zijn de West-Europeanen die met hun expansiedrift al eeuwen de boel in de wereld aan het verstieren zijn. In Amerika, in Indonesië, in Afrika, in Argentinië (junta was niets minder dan de Zuid-Amerikaanse tak van de Duitse nazi’s), Joegoslavië, Cuba, Vietnam, Korea, Irak, Libië, Afghanistan, etc. etc. Amerika is een wolf in schaapskleren, Europa is het lammetje dat wordt geofferd. Europa ligt wijdbeens op het aanrecht, wie zal eerder toeslaan? De islamieten, de Chinezen, de Amerikanen? Een ding is zeker, het zal Rusland niet zijn. Rusland heeft in dit ontwortelde anti nationalistisch landje niks meer te winnen, misschien dat ze stiekem een ondergrondse pijplijn naar ons gas jassen om ons finaal leeg te zuigen, maar dan hebben we zelf niet opgelet. En dit land let al 80 jaar niet op en we mogen onderhand concluderen dat het bewust is. Dit land is ontmanteld met een doel. Dit land wordt opnieuw ingericht. Na de zomervakantie al. Of u nu wilt of niet. Succes allen, houzee.

PS: houzee werd trouwens veel gebruik door de NSB in zijn beginjaren en de NSB wilde eigenlijk een onafhankelijk Nederland (met Vlaanderen) in een Germaans Rijk. Dus zonder invloeden van Chinezen en andere buitenlandse mogendheden. En Mussert was best populair (Nederland was van oorsprong nationalistisch, anno 2022 bijna niet meer voor te stellen) en toen werd de NSB overgenomen door de Duitse Nazi’s en toen was Nederland ineens pardoes Duits en werd daarna helemaal afgebroken, daarna gelukkig onder allerlei voorwaarden gebuild back betterd door Amerikaanse Nazi’s en alleen de naïeve Mussert is tegen de muur gezet en de rest van al het gespuis ging naar Argentinië. En de rest is geschiedenis, nu presenteren ze Nieuwsuur en drinken ze dure wijn in het Koningshuis en zeggen ze dat een Europees Rijk en een Europees Leger met een Europese leider enorm populair is onder de bevolking. De EU regelt wel uw waterafname. Uw voedsel. Uw klimaat. De EU is van alle markten thuis. Dat is voor de rest niks om je zorgen over te maken. Houzee Houzee!

Advertentie

een reactie

  1. […] is ook een deel 2, maar die werd minder gelezen. Lees deel 1 en 2 en je weet hoe de vork in de steel zit. Europa is […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s