Gij zult louter zwijgen

Nederland taboeland. Niks aan de hand. Trammelant? Stil nou, denk aan de sfeer. Morgen weer een dag. We zien wel. Wat kan ik er nou doen? Het is nou eenmaal crisis. Nederland taboeland. Voel eens aan je voorhoofdland. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Stil nou, er is voetbal op tv. Hup Max. Niks aan de hand. Het komt allemaal goed. Eet fruit. Zure appel. Ajax speelt een wedstrijd. Wat een spanning. Denk aan uw toon. Schelden doet geen pijn. Nazi. Wappie. Nederland taboeland. Zwart. Wit. Kleurloos. Trammelant? Morgen weer een dag. Het is nou eenmaal crisis. Klote Russen. Duurzaam. Eenzaam. Morgen weer een dag. Nederland taboeland. We praten er niet over. Beter voor de sfeer. Denk aan de sfeer. Denk aan de toon. De overheid gaat beleid maken. Vertrouw de overheid. Wie moet het dan doen? Wie anders? Het komt goed. Even een jaartje geen vakantie. Geen probleem. Hup Max. Draai het om. Bekijk het positief. Wees eens positief. Denk aan uw toon. Nederland taboeland. Nazi. Wappie. Zwart. Wit. Kleurloos. Niks aan de hand. Wat kan ik er nou aan doen? De overheid komt met een regeling. Even geduld. Heb geduld. Morgen weer een dag. Nederland taboeland. De grenzen staan open. Stil nou, er is voetbal op tv. Stil nou, je verpest de sfeer. We praten er morgen over. Hup Max. Trammelant? Zonder overheid kunnen we ook niet. Wie moet het dan doen? Ze werken hard. Het is nu eenmaal crisis. Klote Russen. Duurzaam. Eenzaam. Spring niet uit het raam. Het komt allemaal goed. Blauw. Wit. Rood. Zure appel. Hoge BTW. Accijns. Belasting. Wordt weldra verlaagd. Wacht maar. Twee weken. Alles komt goed. Ajax speelt een wedstrijd. Wat een spanning. Wat kan ik er nou aan doen? Schelden doet geen pijn. Nazi. Wappie. Wacht maar. Twee weken. Eet fruit. Alles komt goed. Het is nou eenmaal crisis. Stil nou. Het is een taboe. Stil maar. Bid maar. Er is voetbal op tv. Gij zult louter zwijgen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s