‘Raketten hebben waarschijnlijk Den Haag geraakt, vermoedelijk zouden er 10 doden zijn gevallen’

Volgens Amerikaanse bronnen hebben ‘8 raketten Den Haag geraakt’. Er zouden ’10 doden’ zijn gevallen. Vermoedelijk zit Rusland achter de aanslag. Dat melden verschillende bronnen, vooral uit Amerika. Ook bronnen uit de NAVO zeggen dat vermoedelijk Rusland achter de ‘aanslag’ zit. Een hoge Amerikaanse chef getuigt anoniem dat hij hoogstpersoonlijk heeft gezien dat Rusland waarschijnlijk 8 raketten op Den Haag heeft afgevuurd. Er wordt door bronnen gespeculeerd dat het 8 atoombommen waren, vermoedelijk afgevuurd vanuit Moskou. Mogelijk gaat het om verdwaalde atoombonnen, dat wordt bevestigd door Haagse bronnen. Er is nog veel onduidelijk, maar er zouden dus 8 atoombommen in het centrum van Den Haag zijn gevallen en daar zijn hoogstwaarschijnlijk 10 doden bij gevallen. De toestand is volgens Rutte ‘kritiek’. Rutte zegt verder: ‘Dit is een misdaad. Deze vermoedelijke ‘aanslag’ zal sowieso leiden tot totale vernietiging van Rusland. Dit kunnen we als land niet over ons heen laten gaan. De onderste steen komt boven, beloofd is beloofd.’ Ook journalisten van RTL zeggen dat er 8 bommen zijn gevallen, maar welke bommen er misschien gevallen zijn is nog niet duidelijk. Het zouden atoombommen zijn. Het incident, waar nog niet alles duidelijk van is, is wel alvast aangemerkt als ‘crisissituatie’ en het land heeft per direct code rood. Want dit gaat vermoedelijk de verkeerde kant op, als er daadwerkelijk 8 bommen zijn gevallen, dan treedt natuurlijk Artikel 5 in werking en dan hebben we dus WOIII, maar eerst moet dit vermoedelijke incident goed onderzocht worden want er is nog veel onduidelijk. Jan Paternotte van D66 eist keiharde actie jegens Rusland, want als ja dan. Ja als ja dan. Als dan. Ja, als dan als moeten er harde sancties vallen. Nu al. Nu gewoon alvast reageren. Want vermoedelijk zit Rusland achter de atoombommen, want volgens Amerikaanse en allerlei andere bronnen zouden volgens speculaties ‘8 bommen op Den Haag zijn gevallen.’ Speculeren bronnen. Wordt vermoedelijk vervolgd.

een reactie

  1. […] 2 ‘Raketten hebben waarschijnlijk Den Haag geraakt, vermoedelijk zouden er 10 doden zijn gevalle… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s