Van koken op gas krijgt u aids

Als u kookt op gas is de kans groot dat u aids krijgt. Kinderen krijgen als u kookt op gas polio. Dit nieuws kwam wereldwijd tegelijk in alle kranten en dan is het waar. Als u kookt op gas krijgt u aids en de kinderen krijgen polio, maar gelukkig komt de overheid met een vaccin tegen aids en polio, het serie-combi-anti-gas-vaccin. Gratis. Gratis voor iedereen, behalve als je elektrisch kookt, dan hoef je slechts 1 vaccin. Slechts 1 vaccin om te dansen. Aids is best besmettelijk en dat betekent dat we het voor elkaar moeten doen. We doen het voor elkaar, dus mensen die op gas koken, mogen vanaf nu niet meer naar de bioscoop. En ook mogen ze de kroeg niet meer in, pas als ze elektrisch gaan koken, krijgen ze een app. Een ik-heb-geen-aids-app. Even 2 seconde scannen en je mag de kroeg in. Het is echt toeval dat elke krant wereldwijd precies op hetzelfde moment schrijft dat je van koken op gas aids krijgt, wat een goede journalisten werken er overal. Waakhonden, allemaal. Van koken krijgt u aids en de kinderen krijgen polio, echt tragisch. Ga dus snel van het gas af. De overheid bemoeit zich verder helemaal niet met deze keuze, u mag ook gewoon op gas blijven koken, maar dan mag u de kroeg en bioscoop niet meer in. De keuze is vrij. Als u trouwens naar het voetballen gaat, moet u als u op gas kookt gewoon uw bek houden. Als je op gas kookt, moet je gewoon je bek houden. Tevens kan je te werk gesteld worden in Polen, als je op gas kookt. In een mooi werkkamp. Ironische aan dat werkkamp is dat ze daar dus wel op gas koken. Toch een vreemde paradox. Enfin, als je op gas kookt, is de kans groot dat je aids krijgt. Deze winter zullen 1 miljoen mensen aids krijgen. De IFR van op gas koken is 0,023, dus iedereen moet een serieboosterherhaalprik tegen aids en polio.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s