Warmste sneeuw ooit gemeten sinds de metingen

Het sneeuwt records. Alle sneeuw in maart is officieel de warmste sneeuw ooit gemeten sinds de metingen van het KNMI. In De Bilt viel sneeuw en dat was loeiheet. Alle kinderen die sneeuwballen wilden gooien, verbrandden hun handjes. Maar liefst 3 kinderen zijn met eerstegraads brandwonden afgevoerd. De sneeuwklokjes verbrandden levend in de tuin, zeer tragisch voor de natuur deze warme sneeuw. Lammetjes liggen dood in de wei. Het sneeuwde terwijl er een temperatuur werd gemeten van 1 graden en dat maakt 9 maart 2023 dus officieel de warmte dag ooit met sneeuw. Sinds de metingen. Maar gelukkig is er net als met de zure regen een oplossing. We zetten een paar filters op fabrieken in Tsjechië en dan zijn we verlost van warme sneeuw. Sinds de metingen van het KNMI is het nog nooit zo warm geweest tijdens sneeuwval. Ooit was er in Nederland een IJstijd, maar toen was er nog geen KNMI, dus vandaar dat het KNMI altijd vermeldt sinds de metingen. Gisteren werden er dus meerdere records gebroken, terwijl het sneeuwde, warmde de aarde gemiddeld 4 graden op en door de sneeuw steeg de zeespiegel met 3 centimeter. Achter de sneeuw schijnt de zon. Hoe moeten we deze verandering stoppen? Stemmen. Als je stemt, stopt het sneeuwen. Of doneren aan Gerrit Hiemstra, dan stopt hij de warme sneeuw persoonlijk.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s