Ondanks de regen is mei 2023 nu al de droogste maand ooit sinds de metingen

Zijn we weer. Wij zijn onderhand experts op het gebied van klimaat. Want wij zagen deze droogte in mei 2023 al jarengeleden aankomen want wij luisteren vaak naar de Nederlandse radio. En wij publiceerden al onderzoeks- en wetenschapsartikelen over het klimaat op 14 december 2022, april 2023, de sneeuw van 2023, januari 2023, de eerste lentedag van 2023, de zomer van 2022, 7 april 2022, 26 juli 2021, over de wind van februari 2020, 27 september 2019 en de hitte op 24 juli 2019 en zelfs over Afrikaanse klimaatvluchtelingen. Wij zijn de Gerrit Hiemstra van internet. En als we naar De Bilt kijken, dan zien wij dat deze regen de heetste regen ooit is. Sinds de metingen. De regendruppels komen kokend uit de wolken, wat een hitte. En omdat het zeewater bij Texel ineens linksom in plaats van rechtsom stroomt, warmt de regen in rap tempo op. Tevens zit er water in de zee en dat water heeft nu meer ruimte nodig dan vroeger. Het zeewater lijdt aan obesitas en dat is best een grote ramp. Dik zeewater zoekt zijn uitweg naar land, op zoek naar eten. En wij zijn dus het toetje! Besef nou eens dat we allemaal dood gaan aan dik zeewater en er zijn maar 2 manieren om dit tegen te gaan, zeewaterbelasting betalen en investeren in warmtepompen (aankoop slechts 30.000 euro, maar daar krijg je gewoon 1 miljoen overheidssubsidie op, anders was je 1.030.000 euro kwijt (wat een korting!!) en dan duurt het dus 7 jaar voordat je die investering eruit hebt gehaald en dan mag je eindelijk gaan besparen en dan gaat de pomp eerst nog even kapot en daarna voeren we warmtepompbelasting in. Haha. Maar goed, mei 2023 is de droogste heetste maand ooit sinds de metingen van het KNMI, wat een ramp.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s