Pinokkio !

Pinokkio

 

Mijn vraag aan Mark Rutte, die vandaag vragen beantwoordt op zijn Facebook pagina. Zeer benieuwd of ik antwoord krijg….

‘Beste Mark, even een persoonlijke vraag. Ik ben vorig jaar oma geworden van een prachtige kleindochter. Kan zij over pakweg een jaar of 18 een fijn en veilig leven leiden in ons land? Kan ze studeren en daarna een baan vinden en een leuke betaalbare woning kopen of huren? Is de ziektekostenverzekering dan überhaupt nog betaalbaar ondanks ik hoop dat zij daar geen of zo min mogelijk gebruik van hoeft te maken? Helaas ben ik niet in de mogelijkheid om haar wat dat betreft een redelijke toekomst te bieden behalve mijn liefde. Want als je single oma bent red je t maar net.
Mijn vraag is dus eigenlijk: kijk niet alleen naar het heden maar ook maar de toekomst van ons land.
Alvast bedankt namens mijn kleindochter.’

JC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s