AMBER ALERT VOOR VADER ABRAHAM!!

Niemand, maar dan ook echt niemand, lijkt het te interesseren, maar er is een held kwijt. Koekoek, zoek in elke hoek. Want waar is Vader Abraham? De bebaarde man werd in 2019 al dood verklaard, maar dat was natuurlijk onzin. Pierre Kartner heeft zijn huis verlaten en is weg. In zijn huis hangt zoveel goud aan de muur, daar zou Groningen in een keer mee gecompenseerd zijn. Dat laat je niet zomaar achter. En Pierre is nu al bijna 2 weken kwijt. Gewoon weg. Foetsie. Net als zijn gouden bolhoed (echt alles is goud in zijn huis, zelfs de waterkraan) in 2002, compleet weg. En dat Pierre vermist is, is geen nieuws, is geen journaalopening en Anniko van Santen blijft ook stil. Alleen pagina 23 van De Telegraaf heeft er een artikeltje over geschreven. Waarom is het zo stil rondom Vader Abraham? Onverklaarbaar. Complot? Deze man heeft trouwens het weglopen uit talkshows groot gemaakt. Hij liep in 1978 al boos weg. Historische tv. Toen nog wel. Wat een held. Hij was ook totaal niet te sturen tijdens een liveshow van een of andere voorronde van het Songfestival. Wat wordt het Pierre, je moet het nu zeggen? Ja, geen idee. Geen idee. Zo moeilijk. Ik ga niet kiezen. (wat een baas, in een liveshow) PIERRE JE MOET NU KIEZEN. Doe maar Sieneke. En nu is de ouwe baas kwijt. Het tragische aan Vader Abraham is dat die kleine kutbeestjes constant aan hem blijven kleven. Denk je Vader Abraham dan denk je Wuppies. Want niet de Albert Heijn heeft dat verzonnen, maar Vader Abraham. Luister naar deze legendarische compositie. Enfin, Pierre is weg. Zijn beste nummer is natuurlijk Het Kleine Café aan de haven. Met afstand. En nu is de man met de eeuwige baard kwijt. En niemand boeit het. Tragisch. Dat is het. Vandaar dat wij vanaf nu zo af en toe een van zijn nummers in het zonnetje zetten. We beginnen met Den Uyl is in den olie. Want kom daar nu nog maar eens op, een zanger die een jolig nummer maakt over een politicus. Dat gebeurde vroeger. Moet je nu eens mee aankomen. Kaag is in de jihad of Rutte is in de gaybar. Mag allemaal niet meer. Enfin, Den Uyl zat zo erg in de olie, dat heel Nederland nu half islamitisch is geworden. Want zo is het dames en heren, zo is het wel. En daar zou Vader Abraham absoluut een mooie dijenkletser (5 maal knielen naar beneden, want mijn bier is gevallen, of zo) over kunnen schrijven, maar ja, hij is kwijt.

Advertentie

een reactie

  1. […] we het nog? Vader Abraham was kwijt en niemand boeide dat ene fuck. Hij belt alleen nog maar met Luiz du la Pelz en weet je wat deze […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s